SVAKA ČAST: Fondacija Ana i Vlade Divac prikupila više od 50.000 evra za obnovu osnovnih škola!
Foto: Marina Lopičić

Uz podršku Skupštine Grada

SVAKA ČAST: Fondacija Ana i Vlade Divac prikupila više od 50.000 evra za obnovu osnovnih škola!

Društvo -
Ova fondacija tokom februara sprovode zajedničku akciju "Jedan u milion" sa ciljem prikupljanja sredstava za opremanje i obnovu osnovnih škola na teritoriji Beograda

BEOGRAD - Fondacija "Ana i Vlade Divac“ objavila je da se od petka u donacijama pridružilo još 330 ljudi i doniralo ukupno 110.897 dinara.

"Sa ovim iznosom, prešli smo prag od 50.000 evra, tako da sada već prikupljamo sredstva za obnovu treće škole", saopštili su iz ove fondacije.

Podsetimo, Fondacija "Ana i Vlade Divac“ i Javno komunalno preduzeće "Infostan“, uz podršku Skupštine Grada Beograda, tokom februara sprovode zajedničku akciju JEDAN U MILION sa ciljem prikupljanja sredstava za opremanje i obnovu osnovnih škola na teritoriji Beograda.

Građani Beograda će uz račun Infostana za januar dobiti i uplatnicu Fondacije "Ana i Vlade Divac“ uz pomoć koje će biti u prilici da se priključe akciji JEDAN U MILION doniranjem proizvoljnog novčanog iznosa.

Naime, Fondacija „Ana i Vlade Divac“ pokrenula je kampanju JEDAN U MILION kako bi svako dete u Srbiji dobilo šansu za kvalitetno obrazovanje i razvoj svojih potencijala. Sva sredstva prikupljena u akciji Infostana i Fondacije biće upotrebljena za nabavku nove opreme i obnovu osnovnih škola na teritoriji Grada Beograda. Priključivanje akciji je dobrovoljno, a deci će biti obezbeđene nove klupe, stolice, ormarići, table, oprema za kabinete i fiskulturne sale, računari i drugo.

Maksimalan iznos radova i opreme po osnovnoj školi iznosi do 25.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track