Vučić: Reforme će biti teške, kancer se ne leči aspirinom!
Foto: Tanjug

Predsednik SNS u Smederevu

Vučić: Reforme će biti teške, kancer se ne leči aspirinom!

Društvo -
Lider SNS je najavio da će do kraja juna biti gotov paket reformskih zakona i da će se o njima dogovarati i sa radnicima i sa sindikatima, kako bi postigli najmanji zajednički imenitelj za popravak poslovnog ambijenta i dovođenja investitora
1 / 6 Foto: Tanjug

SMDEREVO - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će reforme u Srbiji biti teške i bolne i da onaj ko kaže da se kancer leči apsirinom i andolom nije iskren, a da mu "ne pada na pamet da se udvara bilo kome na kugli zemaljskoj, po bilo kom pitanju".

"Nisam došao u Smederevo da govorim da ćete živeti lako i da će teći med i mleko i kako će cvetati cveće, ako budete glasali za nas. Ne pada mi na pamet", rekao je Vučić.

On je građanima ispred opštinskog odbora SNS u Smederevu rekao da ljudima želi da kaže istinu, a ukoliko oni to ne žele da čuju, neka glasaju za one koji ih "lažu i obmanjuju". Lider SNS je najavio da će do kraja juna biti gotov paket reformskih zakona i da će se o njima dogovarati i sa radnicima i sa sindikatima, kako bi postigli najmanji zajednički imenitelj za popravak poslovnog ambijenta i dovođenja investitora.

"Na odlučan način ćemo se suočavati sa svim problemima za razliku od drugih koji od problema beže i koji, kad kažu da radnici negde sede, ne smeju da se pojave", rekao je Vučić.

On je podvukao da svuda ide da rešava probleme "i kada nema vode u Užicu i kada se mrznu ljudi u Feketiću i kada radnici sede na ulicama...".

"U tome se razlikujemo od svih i to će biti naša politika i u budućnosti i svakome ćemo u lice reći šta mislimo. Popu pop, a bobu bob", naveo je Vučić.On je rekao i da ni od koga neće da trpi ucene i da će svakome reći šta i kako država može da uradi, jer se tako ponašaju oni koji su odgovorni.

Lider SNS se zahvalio građanima Smedereva što su u prethodnih godinu i po dana pružili podršku u borbi protiv korupcije i kriminala i što su verovali da u Srbiji može da dođe do promena.Vučić je najavio da u maju kreće izgradnja velikog sistema za navodnjavanje u četiri smederevska sela i da je za to novac obezbeđen, a pozvao je građane i da predlažu projekte i razmisle gde i kako država može da pomogne.

"Uveren sam da će rezultati biti bolji, a da će biti lako neće, ali nije lako ni kad se borite protiv najvećih kriminalaca, lopova i tajkuna u zemlji, pa smo pokazali da možemo i molim vas za podršku u tom poslu i posle izbora, a ne samo na njima", zaključio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track