Vučić čestitao Dan žena
Foto: Marina Lopičić

Dan posvećen damama

Vučić čestitao Dan žena

Društvo -
Povodom 8. marta kazao je da će biti vođena borba za socijalna prava žena, za mogućnost da dobiju posao iako planiraju da rode dete

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić čestitao je u ime stranke i svoje lično ime današnji praznik svim ženama istakavši da treba uraditi sve kako se više nikada ne bi ponovilo da žene najviše ispaštaju zbog loše ekonomske politike.

"Naš zadatak je da nastavimo još snažnije sa reformama, kako bismo obezbedili više radnih mesta za sve, a posebno za pripadnice lepšeg pola, da im garantujemo da će na radnim mestima imati isti tretman i zarađivati jednako kao njihove kolege i da se više nikada neće ponoviti, ono što je nekada bila svakodnevica, da žene najviše ispaštaju zbog loše ekonomske politike i prve dobijaju otkaze", naglasio je on na svom Tviter i Fejsbuk nalogu.

Vučić je, povodom Dana žena, kazao da će biti vođena borba za socijalna prava žena, za mogućnost da dobiju posao iako planiraju da rode dete.

"Učinićemo sve da ih bude više na najodgovornijim mestima u Srbiji, u politici, ekonomiji, pravosuđđu, medicini, tehnici, nauci... Naše dame su, svojom posvećenošću, odgovornošću i ozbiljnošću, bezbroj puta dokazale da su stubovi, ne samo svoje porodice, već i svakog kolektiva u kojem rade, i cele države", istakao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track