ER SRBIJA: Poslovnica sa Slavije seli se na aerodrom Nikola Tesla!
Foto: Fonet

U gradu ostaju dve poslovnice

ER SRBIJA: Poslovnica sa Slavije seli se na aerodrom Nikola Tesla!

Društvo -
Šalteri Er Srbije za prodaju karata na Aerodromu Nikola Tesla će preseljenjem sa Slavije dobiti neophodno pojačanje tima i obezbediti usluge putnicima 24 sata svih sedam dana u nedelji

BEOGRAD - Poslovnica nacionalne avio-kompanije Er Srbije na Slaviji biće 1. aprila preseljena na međunarodni Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd.

Šalteri Er Srbije za prodaju karata na Aerodromu "Nikola Tesla" će na ovaj način dobiti neophodno pojačanje tima i obezbediti usluge putnicima 24 sata, svih sedam dana u nedelji, navodi se u saopštenju srpske avio-kompanije.

Putnicima u Beogradu na raspolaganju će biti renovirana poslovnica kod Crkve Svetog Marka, u Bulevaru kralja Aleksandra 17, kao i poslovnica u Bulevaru umetnosti 16a, na Novom Beogradu.

Prodaja karata i sve informacije mogu se dobiti i putem kol centra Er Srbije na broj telefona 0800 111 528 i +381 11 3112 123, kao i posetom sajta kompanije- www.airserbia.com.Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik 26. oktobra 2013. godine, a leti ka 29 destinacija u Evropi, Mediteranu i na Bliskom Istoku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track