Najnovije vesti

INFORMISANJE: Raduloviću cimer mu držao antenu da može da vidi Miškovića na TV
Foto: Kurir štampano

Radulović se priprema za svedočenje

INFORMISANJE: Raduloviću cimer mu držao antenu da može da vidi Miškovića na TV

Društvo
Bivši direktor „C marketa“, koji u zatvorskoj bolnici ne želi da komunicira ni sa kim, nije treptao dok je na televiziji gledao izveštaje sa suđenja vlasniku „Delta holdinga“

BEOGRAD - Ćuti i gleda!Slobodan Radulović (71), bivši direktor „C marketa“, u sobi bolnice Centralnog zatvora pažljivo je pratio televizijske izveštaje sa suđenja svog najljućeg neprijatelja Miroslava Miškovića, saznaje Kurir! Male probleme zadavala mu je činjenica da u sobi nema kablovsku televiziju, ali se nekad vešti biznismen dosetio i angažovao cimera da mu pomera antenu i hvata signal jer je želeo da čuje svaku reč o čoveku kog krivi za svoju propast.Miško ga vadi iz depresije- Otkad je u subotu smešten u bolnicu, Radulović je potpuno nezainteresovan za svet oko sebe. Ne ide u šetnje, ne priča s ljudima u svom okruženju, a jede tek koliko mora. Prvi put je interesovanje za spoljni svet pokazao u sredu i četvrtak, kad su mediji izveštavali o suđenju Miškoviću. Cimera je terao da mu hvata signal u sobi, a on je samo ćutao i s velikom pažnjom pratio informativne emisije - otkriva sagovornik Kurira.- Ni reč nije rekao, ali je delovao kao da mu je to jedino bitno u ovom trenutku - dodaje on.Podsetimo, Slobodan Radulović uhapšen je prošle subote, pošto se posle osmogodišnjeg bekstva vratio u Srbiju. Teško bolestan, prema nezvaničnim informacijama, u zemlju je odlučio da se vrati kako bi istražnim organima otkrio ulogu Miroslava Miškovića, vlasnika „Delta holdinga“, u malverzacijama oko privatizacije „C marketa“. Mišković i Radulović nekad su bili kućni prijatelji, a danas Radulović kao glavnog krivca za svoju propast smatra upravo prvog čoveka „Delte“. Radulović je u pismu upućenom medijima optužio Miškovića da lično stoji iza njegove optužnice, kao i da ga je ucenjivao, preteći informacijama o njegovim ćerkama.Sprema svedočenje- Radulovića je u bolnici posetio njegov advokat Marko Kljajević. Sedeli su dugo i razgovarali i nešto zapisivali. Delovalo je kao da pripremaju odbranu, ali s obzirom na to da je postupak protiv Radulovića okončan i da je u toku žalbeni postupak, moguće je da su razgovarali upravo o njegovom predstojećem svedočenju kojim namerava da vrati u zatvor Miškovića - kaže izvor Kurira.

TV izborILI MIŠKOVIĆ, ILI NARODNJACISlobodan Radulović dobio je cimera koji nije poznat široj javnosti, a koji nekadašnjem direktoru „C marketa“ izlazi u susret jer je njegovo zdravstveno stanje loše.- Dobili su LCD TV, na kojem, s obzirom na to da nemaju kablovsku, mogu da gledaju RTS i Pink jer je njihov signal dobar i preko obične sobne antene - kaže izvor Kurira i navodi da prate emisije zabavnog karaktera kad na programu nije Mišković.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...