Nikačević ostaje generalni sekretar: APR odbila da upiše Trivića kao zakonskog zastupnika AMSS
Foto: Aleksandar Jovanović

Odluka APR

Nikačević ostaje generalni sekretar: APR odbila da upiše Trivića kao zakonskog zastupnika AMSS

Društvo -
Ovo je još jedan udarac kriminalnoj grupi koja falsifikatima i zastrašivanjem radnika i sabotažama, pokušava da sruši AMSS kako bi se dokopala njegovog novca

BEOGRAD - Agencija za privredne registre ponovo je svojim rešenjem potvrdila da je Aleksandar Nikačević, generalni sekretar AMSS i njegov zakonski zastupnik, jer je odbila da, umesto njega, upiše Stanka Trivića, koji se u medijima već duže vreme lažno predstavlja kao generalni sekretar AMSS.

U saopštenju AMSS se kaže da je APR odlučivao po Trivićevom zahtevu od 25. aprila 2014. godine da se on upiše kao zakonski zastupnik AMSS, na osnovu nelegalnih odluka nekakve skupštine, održane 24. aprila 2014. godine.

"Na toj fantomskoj skupštini, koja nije ni sazvana u skladu sa Statutom AMSS, niti su joj prisustvovali delegati AMSS, donete su nezakonite odluke kojima je prekršeno više članova Statuta AMSS. APR je doneo rešenje kojim se odbacuje prijava Stanka Trivića, jer nisu ispunjeni uslovi predviđeni zakonom, s obzirom na to da je njihovim odlukama prekršen Statut AMSS, posebno iz razloga što nemaju odluku Nadzornog obora AMSS o razrešenju zakonskog zastupnika, koju moraju potpisati svi njegovi legalni članovi, definisani Statutom", navodi se u saopštenju AMSS.

Prema njihovim navodima ovo je još jedan udarac kriminalnoj grupi koja falsifikatima i, juče manifestovanom silom prema policiji, zastrašivanjem radnika i sabotažama, pokušava da sruši AMSS kako bi se dokopala njegovog novca.

"AMSS još jednom apeluje na medije da ne objavljuju informacije plasirane od strane Stanka Trivića, Zorice Bilibajkić i Vladana Jovića, bivših radnika AMSS, koji se lažno predstavljaju u ime AMSS i tako dovode javnost u zabludu. Protiv ovih, ali i drugih lica, AMSS i nadležni organi podneli su niz krivičnih prijava.AMSS, ovom prilikom obaveštava svoje članove, građane i najširu javnost da Operativni centar AMSS radi 24 sata da pruži usluge i svu neophodnu pomoć, informacije i savete, putem broja 1987", stoji u saopštenju AMSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track