AMS OSIGURANJE: Prijavite štetu u najkraćem roku!
Foto: KURIR

Saniranje posledica katastrofalnih poplava

AMS OSIGURANJE: Prijavite štetu u najkraćem roku!

Društvo -
Prema potpuno olakšanoj proceduri, pozivom na broj telefona AMS Osiguranja 011-30-84-987, prvenstveno angažovan za ovu namenu, dobićete sve informacije kako na najbolji način postupiti i šta od dokumentacije pripremiti da bi odštetni zahtev što pre bio procesuiran i šteta bila isplaćena

BEOGRAD - Kako bi svim svojim osigurancima koji su pretrpeli štetu nastalu usled nepogode koja je zadesila našu zemlju maksimalno izašli u susret, AMS savetuje da štetu prijave u najkraćem mogućem roku.

Prema potpuno olakšanoj proceduri, pozivom na broj telefona AMS Osiguranja 011-30-84-987, prvenstveno angažovan za ovu namenu, dobićete sve informacije kako na najbolji način postupiti i šta od dokumentacije pripremiti da bi odštetni zahtev što pre bio procesuiran i šteta bila isplaćena.

Stručne ekipe će u najkraćem mogućem roku izaći na teren i izvršiti procenu nastale štete, a takodje isplata nespornih delova štete biće najbrža.

AMS apeluje na svoje osiguranike da ukoliko je šteta nastala na motornom vozilu, uklone akumulator iz vozila i nikako ne startuju motor već da u zatečenom stanju, na terenu, sačekaju našu stručnu ekipu.

Kao društveno odgovorna kompanija AMS Osiguranje, donirala je dva miliona dinara na račun Vlade Republike Srbije i milion dinara na račun Grada Beograda za pomoć ugroženima u poplavama.

Iz ove kompanije ističu da će i dalje nastaviti da pomažu u saniranju posledica u poplavljenim područjima a u planu je stvaranje posebnog fonda za pomoć izdvajanjem dela premije od svake prodate polise osiguranja, AMS Osiguranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track