Najnovije vesti

Danas suvo i sparno vreme, uveče kiša
Foto: Fonet

Vremenska prognoza

Danas suvo i sparno vreme, uveče kiša

Društvo
Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 15 do 22, a najviša dnevna od 27 do 33 stepena

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i sparno, veći deo dana suvo vreme, a uveče i tokom noći očekuju se mestimicno kiša, pljuskovi i grmljavine.

Kako je saopštio je Republički hidrometeorološki zavod,vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu pojačan, južni i jugoistočni.Lokalno se očekuju obilnije padavine, a moguća je pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i jakim vetrom.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 15 do 22, a najviša dnevna od 27 do 33 stepena.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno, toplo i sparno, veći deo dana suvo vreme, a uvece i tokom noći očekuju se povremeno kiša, pljuskovi i grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 22, a najviša dnevna oko 32 stepena.

U Srbiji se tokom noći između srede 30. i četvrtka 31. jula i u četvrtak očekuju se obilnije padavine u većini mesta od 20 do 40 litara po kvadratnom metru za 12 sati, a lokalno i vidde.Moguće su kratkotrajne vremenske nepogode sa pojavom grada i pojačanim vetrom.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. avgusta, u četvrtak i petak biti oblačno, malo svežije sa kišom, pljuskovima sa grmljavinama.Lokalno se očekuju i obilnije padavine, naročito u četvrtak. Moguća je pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa pojavom grada i pojačanim vetrom. Od subote se očekuje pretežno sunčano, malo toplije vreme, a posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinama.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...