Premijer Vučić čestitao rudarima 6. avgust
Foto: Beta

Dan rudara

Premijer Vučić čestitao rudarima 6. avgust

Društvo -
Izražavam vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite. Rudarski posao je najteži na svetu i koliko god poboljšavali materijalni položaj rudara i uslove rada nikad nećemo moći dovoljno da uradimo. Rudarstvo ima strateški značaj za Srbiju i ovo je novo vreme u kojem će rudari imati izrazito važnu ulogu u privrednom i sveopštem razvoju, naveo je premijer

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 6. avgust - Dan rudara Srbije i poručio da će biti obezbeđena veća sigurnost, bolji uslovi rada i dostojna zarada.

“Povodom Dana rudara izražavam vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite. Rudarski posao je najteži na svetu i koliko god poboljšavali materijalni položaj rudara i uslove rada u rudnicima nikad nećemo moći dovoljno da uradimo. Rudarstvo ima strateški značaj za Srbiju i ovo je novo vreme u kojem će rudari imati izrazito važnu ulogu u privrednom i sveopštem razvoju", ističe Vučić u čestiki, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

"Obezbedićemo veću sigurnost, bolje uslove rada i zaradu dostojnu vašeg odricanja. Upućujem vam iskrene želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu, uz rudarski pozdrav Srećno!”, poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track