Vreme danas oblačno, mestimično kiša, temperatura do 25 stepen
Foto: Reuters

Vremenska prognoza

Vreme danas oblačno, mestimično kiša, temperatura do 25 stepen

Društvo -
U Beogradu će danas biti pretežno oblačno vreme, povremeno s kišom. Vetar će biti umeren, istočni. Najniža temperatura vazduha iznosiće oko 18, a najviša 23 stepena

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom i najvišom temperaturom od 21 do 25 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, istočni, u Pomoravlju i Podunavlju povremeno jak, a najniža temperatura vazduha iznosiće od 14 do 18 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno vreme, povremeno s kišom. Vetar će biti umeren, istočni. Najniža temperatura vazduha iznosiće oko 18, a najviša 23 stepena.

U upozorenju za područje Srbije do 6. septembra navedeno je da se 5. septembra u Timočkoj Krajini očekuju lokalno obilnije padavine, oko 30 litara po kvadratnom metru za 12 časova.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 12. septembra, biti promenljivo oblačno vreme, mestimično s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Samo će na severu do utorka biti uglavnom suvo vreme sa sunčanim intervalima. Temperatura vazduha biće u granicama prosečnih vrednosti za prvu polovinu septembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track