Olja Bećković: Ne razumem saopštenje B92
Foto: KURIR

Utisak nedelje

Olja Bećković: Ne razumem saopštenje B92

Društvo -
Očekujem da se oni ponašaju profesionalno, da poštuju ugovor i da radim u nedelju, navodi Bećkovićeva

BEOGRAD - Autorka emisije “Utisak nedelje” Olja Bećković kaže da ne razume saopštenje kompanije B92 u kojem konstatuju da će “saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati ‘težak izazov’”.

"Ja to saopštenje ne razumem. Volela bih da upoznam pisca tog saopštenja", kaže Olja Bećković, komentarišući navode iz saopštenja B92 da je ona pokazala “odsustvo razumevanja”, “narušila poslovnu etiku”, kao i da je “zaključak koji bi mogao da se nametne da Olja Bećković i PG ‘Mreža’ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije”.

Ona dodaje i da je iz B92 niko nije zvanično kontaktirao. Odgovarajući na pitanje zna li kakva je sudibina “Utiska”, Bećković kaže da, što se nje tiče, ona sa B92 ima važeći ugovor do marta.

"Očekujem da se oni ponašaju profesionalno, da poštuju ugovor i da radim u nedelju", kaže Bećković, dodajući da ne zna šta znači formulacija da će “saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati ‘težak izazov’”, kao i da na osnovu nje ne može da zaključi da li je ugovor između “Mreže” i B92 raskinut.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track