Danas u većem delu Srbije pretežno sunčano vreme
Foto: Beta

Vremenska prognoza

Danas u većem delu Srbije pretežno sunčano vreme

Društvo -
U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije vreme sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 13, a najviša oko 25 stepeni

BEOGRAD - U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 25 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, ujutru po kotlinama jugozapadne i južne Srbije očekuje se magla. U toku dana u većem delu biće pretežno sunčano vreme, a samo u Timočkoj Krajini očekuje se umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak, a u južnom Banatu sa olujnim udarima.

Krajem dana vetar će biti u slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od sedam do 14, a najviša od 19 do 25 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 17 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije vreme sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 13, a najviša oko 25 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 16. oktobra, ujutru biti ponegde magla, a u toku dana očekuje se pretežno sunčano i toplo vreme sa temperaturom vazduha iznad prosečnih vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track