U Srbiji danas sunčano i veoma toplo
Foto: Beta

Vremenska prognoza

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo

Društvo -
U Beogradu će biti, takođe, sunčano i veoma toplo sa jutarnjom temperatura oko 15 stepeni i najvišom dnevnom oko 28 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo sa temeperaturom do 29 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutro na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje očekuje se mestimicno kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano i veoma toplo.

Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od osam do 16 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

U Beogradu će biti, takođe, sunčano i veoma toplo sa jutarnjom temperatura oko 15 stepeni i najvišom dnevnom oko 28 stepeni. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni.

U Srbiji će u utorak i sredu jutra ponegde biti maglovita, a tokom dana se očekuje sunčano i veoma toplo vreme.

U sredu krajem dana uz lokalni razvoj oblacnosti retka pojava kratkotrajnih pljuskova, a u četvrtak promenljivo oblacno, nestabilno, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i u većini mesta malo svežije.

U petak i subotu hladnije, oblačno, povremeno sa kišom. Više padavina se očekuje u petak. Od nedelje pretežno sunčano uz manji porast temperature.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track