U Srbiji danas toplo, uz postepeno naoblačenje
Foto: Beta

Vremenska prognoza

U Srbiji danas toplo, uz postepeno naoblačenje

Društvo -
Tokom većeg dela dana biće uglavnom suvo vreme, a uveče i noću očekuju se mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina

BEOGRAD - U Srbiji danas toplo, uz postepeno naoblačenje, sa najvišom temperaturom od 23 naseverozapadu do 28 stepeni na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom većeg dela dana biće uglavnom suvo vreme, a uveče i noću očekuju se mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, a najniža temperatura vazduha iznosiće od 10 do 17 stepeni.

I u Beogradu danas toplo vreme, uz postepeno naoblačenje. Tokom većeg dela dana biće suvo vreme, a uveče i noću očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura vazduha iznosiće 17, a najviša 25 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. oktobra,u četvrtak biti pretežno oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.Uveče i noću očekuje se prestanak padavina. U petak će biti oblačno, mestimično s kišom.U subotu se očekuje razvedravanje, a od nedelje će biti sunčano i malo toplije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track