OD 12. DECEMBRA: Er Srbija dva puta dnevno leti za Zagreb!
Foto: Ap

Posle 23 godine

OD 12. DECEMBRA: Er Srbija dva puta dnevno leti za Zagreb!

Društvo -
Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ove dve prestonice i omogućiće im značajnu uštedu vremena u poređenju sa putovanjima vozom ili kolima, rekao je direktor Er Srbije Dane Kondić

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija najavila je danas da će uspostaviti dva leta dnevno na relaciji Beograd-Zagreb, počev od 12. decembra ove godine.

Kako je saopšteno iz te kompanije, novi letovi će označiti ponovno uspostavljanje vazdušne linije između ova dva grada, na kojoj je poslednji let obavljen pre 23 godine.

Prvi let na ovoj liniji sa dugom istorijom obavio je JAT-ov prethodnik Aeroput u februaru 1928. godine. JAT je ponovo uspostavio letove na ovoj liniji u aprilu 1947. godine i održavao ih je do avgusta 1991. godine.

Novi letovi će gostima koji putuju zbog posla ponuditi odličnu povezanost preko matičnog aerodroma Er Srbije, beogradskog aerodroma Nikola Tesla, sa mnogim popularnim destinacijama širom mreže ove aviokompanije, kao što su Atina, Abu Dabi, Istanbul, Solun, Tel Aviv, Moskva i Larnaka, kao i do ključnih destinacija širom Balkana, uključujući Skoplje, Tiranu, Sofiju, Bukurešt, Tivat, Podgoricu i Sarajevo.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije je rekao:

“Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Er Srbije koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ove dve prestonice i omogućiće im značajnu uštedu vremena u poređenju sa putovanjima vozom ili kolima.

“Novi letovi će takođe omogućiti dvosmernu povezanost preko Beograda između Hrvatske, ostatka Evrope i značajnih globalnih destinacija.

”U skladu sa brendom Er Srbija, moderni avioni ove aviokompanije pružaju neuporedivu ponudu usluga na letu, što uključuje ukusne opcije na meniju i besplatan bar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track