RAZOTKRIVENI: Evo dokaza velike Mocartove prevare

Sramno otimanje novca

RAZOTKRIVENI: Evo dokaza velike Mocartove prevare

Društvo -
Na zvaničnoj stranici Premijer lige piše da je u duelu Kristal palasa i Sanderlenda arbitar pet puta pokazao žuti karton, što pobija sve tvrdnje kladionice

BEOGRAD - Iako je na utakmici između Kristal palasa i Sanderlenda sudija Fil Doud pokazao pet žutih kartona, što jasno piše i na zvaničnom sajtu Premijer lige, na koji se „Mocart“ poziva kao na relevantan izvor, ova kladionica tvrdi da nema osnova da isplati dobitak od 40.000 dinara našem čitaocu.BezobrazlukPodsetimo, u jučerašnjem Kuriru objavili smo tekst u kojem je na najsramniji način prevaren Beograđanin S. M. jer mu nije isplaćen novac iako je pogodio da će na meču odigranom 3. novembra u Londonu sudija pokazati više od pet žutih kartona.

Ovaj krajnje bezobrazan potez čelnici „Mocarta“ pravdaju članom 23 pravilnika, u kome stoji da je jedini relevantan izvor za ovakve „fikseve“ sajt Premijer lige. Na zvaničnoj stranici Premijer lige u odeljku statistika piše da su u duelu na Selhurst parku bila tri žuta i jedan crveni karton. Međutim, na istom sajtu u izveštaju s utakmice jasno se vidi da je na pomenutom meču arbitar pet puta pokazao žuti karton, od čega dva istom igraču.Nema rezonaKoliko je apsurdno ovo pravilo, najbolje govori podatak da bi po suludom članu 23 pravilnika „Mocarta“ „tipster“ s Banovog brda dobio novac da mu se ovakva situacija dogodila na meču Bundeslige. Za razliku od Premijer lige, zvanični sajt prvenstva Nemačke sabira sve žute kartone bez obzira na to da li je iz njih proistekao crveni. To znači da ista pravila ne važe za mečeve odigrane u Nemačkoj i Engleskoj, a potencijalni dobitak svakog igrača zavisi od zemlje u kojoj se utakmica odigrala.Ovakav način poslovanja je čudan, a pravila kladionice su potpuno nerezonska i nepravedna prema igračima.

Mocartova matematika4 + 1 = 3Način razmišljanja „matematičkih genijalaca iz Mocarta“ je na nivou predškolaca. Svakoj pismenoj osobi u ovoj ujdurmi nameće se još jedno veoma logično pitanje - šta bi se dogodilo da je granica žutih kartona bila 3,5.Po „Mocartu“, to znači da bi našem čitaocu u 74. minutu, kad je Li Kotermol zaradio četvrtu javnu opomenu, prošao tiket, ali bi mu naredni žuti karton pokazan Miletu Jedinaku isterao novac iz džepa. „Mocartovu“ matematiku otimanja novca ne bi mogli da razreše čak ni Molder i Skali.

„Mocart“POŠTUJEMO REFERENTNI IZVOR PODATAKADa li svesno dovodite igrače u zabludu?- „Mocart“ ne dovodi igrače u zabludu, niti smo to ikada radili. U kladionici „Mocart“ sve je jasno definisano članovima i pravilima.Kako je moguće da dva žuta kartona dodeljena na meču u vašoj računici odjednom nestanu?- Žuti kartoni ne mogu nestati kako navodite ‚‘prema našoj računici‘‘, jer je jedino merodavan referentni izvor podataka koji smo obavezni da poštujemo.Da li biste se ovako ponašali da je S. M. odigrao manje od 4,5 žutih kartona?- Uvek priznajemo zvanične rezultate objavljene od referentnog izvora podataka, bez obzira na to ko je i kako odigrao.

PozivPREVARENI, JAVITE SE!Tekst u jučerašnjem Kuriru izazvao je velike reakcije, a desetak prognozera javilo se da su prevareni ne samo od „Mocarta“. Kurir će pokušati da pomogne žrtvama kladionica. Kontaktirajte s nama mejlom redakcijaŽkurir-info.rs ili telefonom na broj 011/3240-551.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track