ZAZIMILO: Na Crnom vrhu minus 8 i 4 centimetra snega
Foto: Beta

Slaba kiša pada širom Srbije

ZAZIMILO: Na Crnom vrhu minus 8 i 4 centimetra snega

Društvo -
Ledena kiša trenutno pada u Negotinu. Najtoplije je u Vranju gde je izmereno 10 i u Sjenici gde je temperatura vazduha 7 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom vrhu, gde je u osam časova izmereno minus osam stepeni i gde trenutno pada slab sneg.

Sneg je na Crnom vrhu visok četiri centimetra, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Ledena kiša trenutno pada u Negotinu, a kiša umerenog intenziteta pada u Sjenici.

Slaba kiša pada na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, na Kopaoniku, u Kuršumliji, Kruševcu i Vranju.Najtoplije je u Vranju gde je izmereno 10 stepeni i u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila sedam stepeni. Na Zlatiboru je izmereno šest, u Loznici, Valjevu, Leskovcu i Dimitrovgradu četiri, a u Požegi, na Kopaoniku, u Kuršumliji i Nišu tri stepena.

U Kikindi, Sremskoj Mitrovici i Kragujevcu izmerena su dva, a na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu i Kruševcu jedan stepen.U Negotinu, Kraljevu i Ćupriji izmereno je nula, a u Zaječaru minus jedan stepen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track