OBRAČUN: Dve voditeljke i pevačica na spisku za hapšenje!

Udar na elitne prostitutke

OBRAČUN: Dve voditeljke i pevačica na spisku za hapšenje!

Društvo -
Policija otkrila ko se krije iza šifrovanih imena prostitutki nađenih u laptopu nedavno uhapšenog estradnog makroa Mihaila M., koji je i Mimi Oro obezbeđivao klijente. S druge strane starlete traže legalizaciju prostitucije

BEOGRAD - Policija i tužilaštvo pripremaju novi udar na elitne prostitutke, a iza rešetaka bi mogle da se nađu i dve voditeljke, kao i jedna pevačica! Izvor Kurira iz istrage ne želi da otkriva njihova imena, ali tvrdi da su dobro poznate javnosti i da su imale isključivo probranu klijentelu jer im je cena bila od 500 do 2.000 evra.

- Zasad ne možemo da otkrijemo detalje jer bismo time ugrozili istragu, ali da, znamo o kome je reč. Njihova umetnička imena pronađena su na spiskovima u urednim „poslovnim knjigama“ estradnog makroa Mihaila M., protiv kog je policija podnela krivičnu prijavu. Još uvek se prikupljaju čvrsti dokazi protiv njih - kaže izvor iz istrage.Tajne iz laptopaOn podseća da je upravo zahvaljujući preciznim evidencijama i tabelama koje je policija pronašla kod Mihajla M. bila uhapšena starleta Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, kao i četiri njene koleginice.- Makro nije zapisivao puna imena i prezimena žena i njihovih klijenata, ali kad su detaljno pregledani i upoređeni podaci s laptopa, 16 mobilnih telefona s takozvanim zlatnim karticama i iz njegove dokumentacije, kockice su se poklopile i mnoge stvari su se same razjasnile - dodaje on.

Ustanovljeno je i da Mihailo M. nije radio sam, već je sa nekoliko „kolega“ brinuo o devojkama i njihovim klijentima.- Iako se na početku verovalo da je on glavni estradni makro, došlo se do dokaza da ipak nije na vrhu piramide i da je, kao i devojke, radio za mnogo bitniju osobu. Sudeći po svemu, nije bio jedini momak koji je starletama, pevačicama, voditeljkama i glumicama pronalazio i obezbeđivao klijente - otkriva izvor iz istrage i dodaje:Čuvar mračnih tajni- Ipak, nema sumnje da je reč o čoveku koji zna najmračnije tajne srpske estrade i ukoliko on, da bi sebi obezbedio bolji položaj, odluči da progovori, iznenadiće se mnogi. Nisu interesantna samo imena devojaka koje se bave prostitucijom, već i imena njihovih klijenata, a oni bi mogli da budu pozvani kao svedoci. Mihajlo M. kao njihov „čovek od poverenja“ jedino bi „nagodbom“ mogao da im pomogne kako kao svedoci ne bi bili kompromitovani u javnosti - objašnjava sagovornik Kurira.Reč je o, kako kaže, uglednim muževima i porodičnim ljudima.- Većina moćnih muškaraca veruje da se ovakva švrljanja nikad neće razotkriti jer za to plaćaju mnogo, a po pravilu, elitna prostitucija odvija se u zatvorenom krugu ljudi. Do devojaka, bar prema njihovom uverenju, dolaze samo preko posrednika i po preporuci - objašnjava on.

Udružile se starlete jednoglasno LEGALIZUJTE PROSTITUCIJU1 Milica ŽivanovićNEKIMA BI TO ZNAČILOAko bi to značilo onima koji zarađuju prodajući svoje telo, onda bi prostituciju trebalo legalizovati. Mene to ne zanima i svejedno mi je. Neka bude onako kako država odluči. Mislim da novinari treba da se bave važnijim temama, kao što je pomoć za bolesnu decu, a ne da jure mene da dam izjavu i da mi stavljaju slike na naslovnu stranu, i to zbog čistih laži.

2 Tijana ÐuričićTO NIJE NIŠTA LOŠEProstituciju treba legalizovati jer ne vidim ništa loše u tome. Svako bira svoju profesiju. Slažem se da treba hapsiti lopove, a ne prostitutke. One pošteno zarađuju i nikome ništa ne otimaju. Ne znam samo čemu tolika drama. Mislim da svaku lepu i atraktivnu devojku, a ne samo starletu, povezuju sa tim poslom. Neka se legalizije prostitucija i više neće biti nesporazuma.

3 Ava KarabatićI POLITIKA JE KURVASmatram da je prostitucija svuda oko nas, sve zavisi šta ko smatra pod tim pojmom. I politika je kurva. Sebe cenim i sve sam stekla svojim rukama, ali nikome ne zameram. Pogledajmo sve oko nas, mladi momci koji se prodaju, žive i iskorišćavaju duplo starije žene. Svi glume glumu neku, a fudbaleri prvi varaju žene, idu u bordel na prostitutke. Naravno da treba legalizovati prostituciju.

ProstitucijaPALA I PLEJBOJEVA ZEČICAPlejbojeva zečica Božana Vujinović (21) iz Banjaluke hapšena je zajedno s Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila M. Inače, Vujinović se pojavljuje u spotu „Noćna ptica“ Saše Kapora, bila je Plejbojeva mis leta 2013, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year Gala na Filipinima, gde je osvojila titulu mis seksi bodi.

Kazne za makroeMOGU DA ROBIJAJU I DO 10 GODINAZa makroe koji se sumnjiče za posredovanje u prostituciji predviđena je zatvorska kazna, ali i novčana.- Za blaži oblik ovog krivičnog dela propisana je kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Međutim, za teži oblik, kada se podvode maloletne osobe, organizator prostitucije može da robija od jedne do 10 godina. Takođe, u oba slučaja makroima se izriče i novčana kazna - kaže izvor Kurira.Međutim, devojke koje se bave najstarijim zanatom ne odgovaraju krivično, već samo prekršajno po propisima iz oblasti javnog reda i mira.- Neretko se dešava i da bivše prostitutke postanu makroi, koji zarađuju na drugim devojkama. Posredovanje u prostituciji može da bude prikriveno i u pojedinim oglasima za masažu - kaže naš sagovornik. (Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track