BEOGRAĐANKA OČAJNA: Ofarbala se, posle tri dana opala joj kosa?!
Foto: Profimedia

Dame, oprez

BEOGRAĐANKA OČAJNA: Ofarbala se, posle tri dana opala joj kosa?!

Društvo -
Otišla je na pregled kod dermatologa koji je zaključio da postoji mogućnost da je u farbi bilo olova, a posebno ga je iznenadila činjenica da je ovoj sredovečnoj Beograđanki ubrzo po opadanju, odmah počela da izbija nova kosa

BEOGRAD - Beograđanka A.R. farba se već 30 godina istom farbom ali, kako tvrdi sada joj se dogodio neverovatan peh.

Nedavno joj je gotovo potpuno opala tek ofarbana kosa. Prema njenim rečima, tri dana posle farbanja kosa je počela da joj opada u pramenovima, zbog čega je odmah uradila analize krvi, koje su bile u granicama normale.

Potom je otišla na pregled kod dermatologa koji je zaključio da postoji mogućnost da je u farbi bilo olova, što je prouzrokovalo opadanje kose.

U Ministarstvu zdravlja, međutim, tvrde da se sve uvozne farbe za kosu redovno kontrolišu i da do sada nisu imali ovakav slučaj. Na klinici za kožne bolesti u Beogradu su rekli da A. R. nije bila kod njih na pregledu, da takav slučaj do sada nisu imali i pozvali su Beograđanku da ih poseti kako bi uradili potrebne analize. Dermatolog kod koga je A. P. bila na pregledu, posebno je iznenađen činjenicom da je ovoj sredovečnoj Beograđanki ubrzo po opadanju, odmah počela da izbija nova kosa.

U prilogu koji je emitovan nije precizirano o kojoj uvoznoj farbi za kosu se radi, a koja se na našem tržištu prodaje već 30 godina.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track