ŠIROKO ZA ZETA, SVE IZ BUDŽETA: Muž Jorgovankine ćerke nas mesečno košta 4.500 evra!
Foto: Zorana Jevtic

On nema problem sa štednjom

ŠIROKO ZA ZETA, SVE IZ BUDŽETA: Muž Jorgovankine ćerke nas mesečno košta 4.500 evra!

Društvo -
Nemanja Sekicki dospeo je u srpsku diplomatiju zahvaljujući sporazumu o preuzimanju iz MUP-a, gde je radio u sektoru analitike u Novom Sadu

Iako Ministarstvo spoljnih poslova kao državnu tajnu krije zaradu Nemanje Sekickog, zeta guvernerke Jorgovanke Tabaković, saznaje se da ovaj novopečeni diplomata mesečno zarađuje oko 2.500 evra kao drugi sekretar Ambasade Srbije u Rimu!Izvor iz diplomatije otkriva da uz platu prima i dodatak na dete i suprugu, guvernerkinu stariju ćerku Ivanu, koji nije manja od 500 evra, a MSP porodici Sekicki plaća i stan, oko 1.500 evra.Sekicki, koji je potpuno neiskusan i nekvalifikovan, dospeo je u srpsku diplomatiju zahvaljujući sporazumu o preuzimanju iz MUP-a, gde je radio u sektoru analitike u Novom Sadu. Zanimljivo je da se lansiranje novog diplomatskog kadra direktno u Rim desilo 1. oktobra 2012, dakle samo dva meseca od izbora Jorgovanke Tabaković na funkciju guvernera.

Na pitanje šta su glavne reference u radnoj biografiji koje su preporučile Sekickog na ovu diplomatsku dužnost, MSP nam je odgovorio da je on diplomirani pravnik!Iz MUP-a već danima odbijaju da odgovore kada je Sekicki zasnovao radni odnos u policiji i na kojim je poslovima radio.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track