Najnovije vesti

Stefanović: U slučaju otmice, uvek ćemo reagovati munjevito i zatvoriti sve granice
Foto: Zorana Jevtić

Ministar u Crnoj Gori

Stefanović: U slučaju otmice, uvek ćemo reagovati munjevito i zatvoriti sve granice

Društvo
Što se tiče Republike Srbije mogu da ih uverim da ne pokušavaju da nas testiraju, niko neće moći da napusti zemlju u tom slučaju, navodi minstar policije

PODGORICA - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović poručio je danas u Podgorici onima koji nameravaju otmice u Srbiji da ne pokušavaju da "testiraju" državne organe Srbije čija će reakcija u ovakvim i sličnim situacijama uvek biti "munjevita".

"Što se tiče Republike Srbije mogu da ih uverim da ne pokušavaju da nas testiraju. Naša reakcija će svaki put biti munjevita, apsolutno zatvaranje granica. Srbiju niko neće moći da napusti u tim slučajevima", kazao je Stefanović noivinarima u Podgorici nakon sastanka sa crnogorskim kolegom Raškom Konjevićem.

Dvogodišnja devojčica oteta je u petak u beogradskom naselju Braće Jerković, a ubrzo je pronađena na skretanju sa autoputa za Sremsku Mitrovicu u automobilu sa otmičarima, francuskim državljanima.

Stefanović je kazao da su otmičari devojčice 12. marta slobodno ušli u Srbiju sa zvaničnim francuskim pasošem deteta i da policija u Francuskoj trenutno utvrđuje da li je taj pasoš ukraden ili dobrovoljno dat.

On je ponovio da je policija Srbije dobro i pravovremeno reagovala i ukazao na važnost dobre policijske saradnje sa francuskom policijom.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...