VASKRŠNJI SPOT ZA STUPOVE: Slava tebi Hriste Bože! (VIDEO)
Foto: Promo

Misionarska akcija

VASKRŠNJI SPOT ZA STUPOVE: Slava tebi Hriste Bože! (VIDEO)

Društvo -
Spot u kome su učestvovali i glumci Brankica Sebastijanović, Nevena Ristić i Dragan Marinković Maca, kao i mali frulaši "Svetog vladike Nikolaja", sniman je u crkvi i ispred Hrama Svetog Save

U sklopu misionarske akcije "Obnovimo sebe - podignimo Stupove", muzički sastav "Stupovi" zajedno sa decom pravoslavnog sportskog društva "Sveta Srbija", Dunjom i Irinom Jeličić, Lenom Stamenković, Marijom Serdar, Igorom Lazarevićem i Matejom Vukašinovićem koji se takmiče u "Pinkovim zvezdicama", snimili su spot za vaskršnju pesmu "Slava tebi Hriste Bože", koji će biti emitovan za najveći hrišćanski praznik.

Spot u kome su učestvovali i glumci Brankica Sebastijanović, Nevena Ristić i Dragan Marinković Maca, kao i mali frulaši "Svetog vladike Nikolaja", sniman je u crkvi i ispred Hrama Svetog Save i najavljuje treći album MS "Stupovi".

- Uživala sam jer je bilo mnogo dece i ljudi koji su dolazili u Hram Svetog Save - rekla je Lena Stamenković. - Dopao mi se izgled hrama i zvona koja zvone kao da čujem glasove. Svima bih poželela srećan Uskrs!Rediteljka spota Nataša Janković kaže da se najradosnijem hrišćanskom prazniku naročito raduju deca i da joj je ideja bila da čistu i iskrenu dečju radost predstavi kroz njihovu igru:- Dečja igra nikada nije prazna, kroz nju se učimo pravim životnim vrednostima, da poštujemo jedni druge, volimo svoje bližnje i drugare. Igra je radost, deca su radost, Vaskrs je radost!

Spot je sniman u crkvi Svetog Save, ispred Hrama Svetog Save.

“Ideja spota je bila da tu čistu i iskrenu dečiju radost predstavimo kroz njihovu igru. Dečija igra nikada nije prazna, kroz nju se učimo pravim životnim vrednostima, da poštujemo jedni druge, volimo svoje bližnje i drugare. Igra je radost, deca su radost, Vaskrs je radost... Zato smo u susret Vaskrsu naš dan igre organizovali ispred Hrama Svetog Save, gde su se deca iz emisije Pinkove zvezdice družila sa brojnom decom iz pravoslavi sportski klub sveta Srbije, malim frulašima ali i glumicama Brankicom Sebastijanović i Nevenom Ristić. Nadamo se da će deo te predivne atmosfere i praznična radost kroz naš spot i pesmu dospeti u sve domove”, izjavila je Nataša Janković.

http://www.youtube.com/watch?v=SHPFyUzMSHU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track