TIJANA BI DANAS NAPUNILA 16 GODINA Igor Jurić: Kad se setim kako sam 3 dana slavio kad si se rodila
Foto: Nebojsa Mandic

Zverski ubijena

TIJANA BI DANAS NAPUNILA 16 GODINA Igor Jurić: Kad se setim kako sam 3 dana slavio kad si se rodila

Društvo -
Raspadam se srećo i samo me nada da si sada dobro drži u životu... Volim te ljubavi najveća na svetu, napisao je Tijanin tata na svom Fejsbuk profilu

BEOGRAD - Tijana Jurić bi danas napunila 16 godina. Nestala je 26. jula 2014. godine posle ponoći, u Bajmoku, a njeno telo je pronađeno 12 dana kasnije, zakopano u okolini Sombora.

Otmičar je kobne večeri dugo posmatrao Tijanu. Kad je ona sama krenula ka sportskom centru „Rata“ kako bi vratila duks prijateljici, kidnaper je iskoristio trenutak da je uvuče u kola.

Za njeno ubistvo je osumnjičen Dragan Đurić, mesar iz Surčina.

"Kad se setim... Kako sam tri dana slavio kad si se rodila, u kafiću gde su svirali tamburaši dok su bombe po Srbiji padale... Kako sam ti se radovao, koliko bio sretan kad si mi se pred spavanje sklupčala i ušuškala tako da se celu noć nismo mrdnuli... Kako sam voleo da te zadirkujem i koliko sam voleo ono tvoje: "Daj tata, prestani". Raspadam se srećo i samo me nada da si sada dobro drži u životu... Volim te ljubavi najveća na svetu...", napisao je Tijanin tata na svom Fejsbuk profilu.

Срећан рођендан лепото секина! ❤️"Затворим очи и ту си,испред мене. Гледам те, скоро да могу да те дотакнем, али не пок...

Posted by Сашка Јурић on Sunday, May 3, 2015

Od ubijene devojčice se emotivnim statusom oprostila i njena sestra Saška.

"Srećan rođendan lepoto sekina! Zatvorim oči i tu si,ispred mene. Gledam te, skoro da mogu da te dotaknem, ali ne pokušavam.. Znam da ako mi ruka krene, shvatiću da te nema, zato nastavljam mirno da žmurim... U mašti si opet moja." Voli te sestra najviše na svetu! Bože, koliko mi nedostaješ...", napisala je njena sestra.

Tijanin otac, Igor je pokrenuo inicijativu za uvođenje Tijaninog zakona, kojim bi potraga za nestalim maloletnim licima počinjala odmah, a ne posle 24 sata.

"Kad je moja Tijana nestala, telefon je bio dostupan do dva sata posle ponoći. U tom periodu je bila živa. Da je policija tad započela lociranje telefona, siguran sam da bi moje dete danas bilo ovde. Zato sam i pokrenuo sve ovo, zbog mog deteta, da njena smrt ne bude uzaludna, da se spase neko drugo dete. Supruga i ja smo od prvog trenutka govorili policiji da je naše dete u životnoj opasnosti. Poznavali smo Tijanu, znali smo da to nije njen hir, da ju je neko silom oteo", rekao je Jurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track