(VIDEO) Dačić u seks aferi sa Šavijom i Ružicom! Dačić: Sve lažu, tužiću ih!
Foto: Edin Nalbandijan, Zorica Jevtić, Damir

Skandal u Parovima

(VIDEO) Dačić u seks aferi sa Šavijom i Ružicom! Dačić: Sve lažu, tužiću ih!

Društvo -
Posle konzumiranja velike količine alkohola, Veljkovićka se otvorila i pričala šta se dešavalo sa Natašom Šavijom i Ivicom Dačićem

Starlete iz rijalitija „Parovi“ odavno ne biraju sredstva da namaknu rejting i dignu sebi cenu, ali je situacija u vili preksinoć potpuno izmakla kontroli - u seks-skandal uplele su i potpredsednika Vlade i šefa diplomatije Ivicu Dačića!Naime, bivša „modelsica“ Ružica Veljković, iznervirana zbog sumnje da ju je dečko Filip Ðukić prevario s manekenkom Natašom Šavijom, s kojom se zadržao u ostavi, oplela je po svojoj suparnici.Teške reči- Sad ću da je upropastim! Kurva mala, je.. se sa Dačićem za 300 evra! Meni je našla da priča ovde. Drolja! Znam sve političare sa kojima se j... za pare i s kojima je u šemi - siktala je mrtva pijana i uplakana Veljkovićeva.A ceo skandal i teške reči pale su zbog ljubomore bivše „modelsice“.- Bili smo u dvorištu, a Nataša je otišla u ostavu sa Filipom i tamo su se ljubili. Kada su se vratili, usta su im bila razmazana njenim karminom. To je to. Sa mnom spava, a nju ljubi. Mnogo se loše osećam - požalila se Ružica Maci Diskreciji.ŠokantnoS druge strane, manekenka Nataša Šavija, šokirana zbog izjave pijane Ružice Veljković, pokušala je da spusti loptu. Zanimljivo je i da se o tom skandalu požalila baš Aleksandru Požgaju, bivšem funkcioneru SPS koji je nekada sarađivao sa Dačićem. - Ne mogu da verujem kakva je ku... Zar ne zna da neke ljude ne sme da pominje ovde? Bolesnica jedna! Ovde se osilila. Može da pominje fudbalere, glumce, manekene, ali političare ne sme! Napila se i to priča - rekla je Požgaju, koji je i sam priznao da se preznojio kada je čuo čije ime je Ružica izgovorila.Ispod njegovog nivoaPotpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić poručio je za Kurir da mu je ispod nivoa da komentariše takve gadosti. On je poručio da će zbog ovih bljuvotina pokrenuti tužbu protiv onih koji mu spominju ime u tom kontekstu.- Ispod svakog nivoa je da komentarišem pojavljivanje mog imena u toj emisiji u tom kontekstu. Pošto me često pominju u toj emisiji, ne znam čime izazvano, ne ostaje mi ništa drugo nego da tužim pomenute osobe, s kojima nemam nikakve veze - rekao je Dačić.

http://www.youtube.com/watch?v=0JsFblMI4oA
Veljkovićeva: Znam sve političare sa kojima se j... za pare i s kojima je u šemi
Veljkovićeva: Znam sve političare sa kojima se j... za pare i s kojima je u šemi

Ružica se pokajalaIZVINI, DAČIĆU, PRVI SI MI PAO NA PAMETVeljkovićeva je u živom programu iskoristila priliku da se izvini Dačiću jer joj je on navodno prvi pao na pamet tokom svađe sa Šavijom.- Htela bih da se izvinim Ivici Dačiću zato što sam sinoć rekla da je bio s Natašom. Rekla sam to u besu, prvi mi je pao na pamet. Jednostavno, sad osećam krivicu zbog toga i stvarno mi je jako žao, i stvarno bih volela da prihvati izvinjenje - rekla je Veljkovićeva.

Ratko BožovićNE BIRAJU SREDSTVA DA POBEDESociolog Ratko Božović šokiran je sadržajem rijaliti programa.- Ku-ku, šta oni pričaju. Reč je o graničnim ličnostima, koji su za debelo preispitivanje. Tu se može očekivati sve ono što bi moglo da proizvede njihovu pobedu. Od njih ne možete očekivati meru, niti ukus. To što pričaju ne treba shvatiti ozbiljno. Tu se ne biraju ni reči, ni sredstva, tu nije važna istina, nego namera da se neko degradira - kaže Božović i dodaje:- Oni izgovaraju ono što nije spreman da kaže nijedan pristojan čovek. Ne branim ja Dačića, možda je to živa istina, ali samo znam da su ljudi u tom rijalitiju spremni na sve. Oni na taj način sluđuju auditorijum.

NE PROPUSTITE! AKCIJA KURIRA, PERTINIJA I NEXTA

POKLON IGRAČKA ZA NAJMLAĐE: Danas dobijate četvrtu sličicu

Drage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojite igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil!

Danas isecite četvrtu sličicu, koju ćete naći u štampanom izdanju Kurira na strani broj 7. Kada isečete sličicu, zalepite je na tačno označeno mesto na talonu – polje broj četiri. Potrebno je da sakupite pet sličica koje ćete naći u Kuriru, svakog dana do utorka 26. maja. Svih pet sličica zalepite na talon, zatim talon odnesite do najbliže Pertini prodavnice igračaka i preuzmite Playmobil igračku i Bući Bući sokić. Jedna osoba može predati najviše tri talona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track