(VIDEO) SRPSKI RULET: Autobus smrti tutnji našim putevima, šofer vozi sa suvozačevog mesta!
Foto: Printscreen Youtube

"Miško može da vozi i vezanih očiju"

(VIDEO) SRPSKI RULET: Autobus smrti tutnji našim putevima, šofer vozi sa suvozačevog mesta!

Društvo -
Vozač autoprevoznika „Braća Trans doo Krnić“ snimio je sebe kako sedi na suvozačevom mestu i upravlja autobusom koji se kreće velikom brzinom po autoputu, a čak i pretiče vozila koja se nalaze u njegovoj traci

Neverovatno, ali istinito je da je vozač autobusa Miroslav Gajić (26) snimio sebe kako pravi neoprostivi prekršaj, a taj snimak je sada dostupan na internetu. Naime, on je zaleteo autobus na przinu veću od 100 kilometara na sat i ustao sa vozačevog mesta, pa snimao sebe i put sa suvozačeve pozicije.

Vozač autobusa koji radi za autoprevoznika „Braća Trans doo Krnić“ snimio je sebe kako sedi na suvozačevom mestu i upravlja autobusom koji se kreće prevelikom brzinom po autoputu, a čak i pretiče vozila koja se nalaze u njegovoj traci.

Sve to, naravno uz, komentare i narodnu muziku, a u jednom trenutku čak šalje i pozdrave prijatelju "Vitez Koji".

Ovakva suluda vožnja, sudeći po snimku, prošla je nekažnjeno, a sve u jeku velike akcije saobraćajne policije koja kontroliše vozače autobusa i kažnjava ukoliko su prekoračili brzinu ili broj sati u vožnji.

Kurir je odmah obavestio Upravu saobraćajne policije o ovom incidentu, na šta je reagovao načelnik USP Vladimir Rebić.

- Povodom uznemirujućeg snimka o bezobzirnom nepoštovanju propisa USP će preduzeti mere na identifikovanju vlasnika autobusa i vozača koji je tom prilikom upravljao. Ukoliko bude dovoljno elemenata za utvrđivanje individualne odgovornosti, protiv vozača će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nasilničke vožnje. U preduzeću koje zapošljava ovog vozaca biće izvršena detaljna kontrola poštovanja propisa koji se odnose na dozvoljeno vreme upravljanja - kaže Rebić.

Prevoznik,” Braća Trans doo Krnić” inače iz Vladimirovca, osnovan je još 2009. godine, prema podacima prevoznika iz Agencije za privredne registre.

(MojaTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track