(VIDEO) BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ OSMEHOM SMIRIVALA VOZAČA: Tek ću da vidim da li sam u jednom komadu!
Foto: PS YT

Biram život, a ne brzu vožnju

(VIDEO) BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ OSMEHOM SMIRIVALA VOZAČA: Tek ću da vidim da li sam u jednom komadu!

Društvo -
Poznata glumica je sela u automobil sa vozačem koga je produkcija poslala kako bi je odvezao na kasting za film. Međutim, već na početku je nastao problem
1 / 8 Foto: PS YT

Brankica Sebastijanović je doživela neprijatnost kada je sela u kola sa vozačem koji vozi bahato, a u kolima ne rade sigurnosni pojasevi.

Glumica, koju smo gledali u serijama "Sinđelići" i "Samac u braku", sela je u automobil sa vozačem koga je produkcija poslala kako bi je odvezao na kasting za film. Međutim, već na početku je nastao problem jer sigurnosni pojas nije radio, pa nije mogla da se veže.

To ne bi bilo toliko strašno da vozač nije previše nagazio papučicu gasa i vozio neprilagođenom brzinom što je nateralo Brankicu da reaguje:

"Ne žurimo baš toliko", pokušala je da utiče na vozača, ali on joj je uzvratio pitanjem:

"Ti nigde ne žuriš nikada?"

"Žurim, ali ne vozim brzo jer ništa ne dobijam time, stvarno", odgovorila mu je glumica, ali to nije mnogo obeshrabrilo vozača da naglo uleće u krivine i ugrožava svoj i živote drugih ljudi.

Pogledajte da li je Brankica na svoje odredište stigla u jednom komadu i ta je sve još rekla bahatom vozaču.

Ova skrivena kamera učinila je da poznata pozorišna i TV glumca postane promoter kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, koja je deo akcije #biramživot, za promociju bezbedne vožnje u svim prilikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track