Dačiću uramljeni pasoš na dar!

Poklon

Dačiću uramljeni pasoš na dar!

Društvo -
Pasoš je uramljen kao fotografija, koji je proizvela ta firma, a na njemu su Dačićev i Milbauerov lik

STARA PAZOVA - Osnivač kompanije i predsednik "Milbauer" grupe Jozef Milbauer uručio je ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću pasoš sa njihovim likovima, na šta mu je Dačić uzvratio da će doneti pozitivnu odluku, ukoliko Milbauer zatraži srpsko državljanstvo.

Milbauer je Dačiću, nakon puštanja u rad tehnološkog centra "Milabuer tehnolodži" u Staroj Pazovi, u kome će se izrađivati biometrijski pasoši i druga kartična dokumenta, poklonio pasoš, u znak pažnje zbog dugogodišnje saradnje.

Pasoš je uramljen kao fotografija, koji je proizvela ta firma, a na njemu su Dačićev i Milbauerov lik.

Dačić je zahvalio Milbaueru na saradnji i podsetio da je otvaranje centra u Staroj Pazovi od izuzetne važnosti, posebno za međunarodnu saradnju i naglasio da je njegovo poverenje u Milbauera veliko, pošto mu je nedavno "poverio život", kada je pristao da se vozi njegovim helikopterom tokom posete Bavarskoj.

"Tada sam znao da će saradnja i investicije biti uspešne. Nadam se da će izgradnja ovog centra doprineti budućoj saradnji, ukupnim ekonomskim i političkim odnosima Srbije i Nemačke, a ako gospodin Milbauer zatraži srpski pašos i državljanstvo, doneću pozitivnu odluku", obećao je Dačić.

Milbauer je odgovorio da je spreman da obeća da će fabrika u Staroj Pazovi, s obzirom na kvalitet izgradnje, tu stajati i za sto godina i da će zapošljavati i više od hiljadu radnika. "Kada dođemo do 900 zaposlenih onda ću možda i zatražiti pasoš", odgovorio je Milbauer na Dačićevu ponudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track