PUJ PIKE NE VAŽI: Direktor Lutrije Srbije još uvek sedi u fotelji!
Foto: Tanjug Tanja Valič

Afera loto još uvek traje

PUJ PIKE NE VAŽI: Direktor Lutrije Srbije još uvek sedi u fotelji!

Društvo -
Kada Vlada odluči o imenovanju novog direktora, javnost će biti i zvanično obaveštena, rekao je ministar privrede Željko Sertić

Vlada Srbije nije prihvatila ostavku direktora "Lutrije Srbije" Aleksandra Vulovića, koju je podneo pre dvanest dana, već mu je poručeno da sedi tu gde jeste.Prema pisanjima medija, Vulović zahtev, odnosno ostavka je ignorisana i on još uvek obavlja sva zaduženja koje ta funkcija sa sobom nosi.

Željko Sertić, ministar privrede je potvrdio ova saznanja i rekao kako je ostavka Vulovićev lični čin:"Kada Vlada odluči o imenovanju novog direktora, javnost će biti i zvanično obaveštena", rekao je ministar Sertić.Podsećanja radi, Vulović je podneo neopozivu ostavku odmah nakon afere "Loto" kada se tokom izvlačenja u programu pojavio broj 21, a tek kasnije je i izvučen. Zbog sumnje medija, ali i skandala koji je prešao granice naše zemlje, tužilaštvo je pokrenulo i zvaničnu istragu.

Direktor Aleksandar Vulović podneo je ostavku ptedsedniku Vlade Srbije, Aleksandru Vučiću i dodao napomenu da pod punom odgovornošću tvrdi da je regularnost izvlaćenja brojeva bila apsolutno zagarantovana, kao i da "Državna lutrija" posluje u skladu sa zakonom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja