PREOBRAŽAJ NEKAD I SAD Zoran Babić: I dalje sam dečački naivan
Foto: Ptivatna Arhiva

Transformacija javnih ličnosti

PREOBRAŽAJ NEKAD I SAD Zoran Babić: I dalje sam dečački naivan

Društvo -
Nisam bio genijalac, voleo sam da idem i na sport i u kafanu. Ne dozvoljavam da me pobede godine, s ponosom ih nosim

Kurir će od danas svake nedelje predstavljati transformaciju po jedne javne ličnosti iz sveta politike, kulture ili estrade. Rubriku otvara Zoran Babić, šef poslaničke grupe i član Glavnog odbora SNS.

2015. godina
2015. godina

Na fotografiji Babić ima 27 godina, a snimljena je na Tari. Iako na njoj ima daleko manje kilograma nego danas, a mnogo više kose, kaže da se jeste promenio fizički, ali i da ne dozvoljava godinama da ga prestignu.- Tada sam završio Mašinski fakultet, bio sam mršaviji. Kad sam se oženio, imao sam 102 kilograma, a sad imam 115 i trudim se da ostanem na tom broju. Igrao sam basket, tenis... Nikad nisam bio genijalac, ali sam bio dobar učenik i student. Učio sam, ali sam išao i na sport, u kafanu... I sad ne dozvoljavam da me godine pobede i s ponosom ih nosim. Još uvek mogu da odigram tri basketa s prijateljima ili teniski meč - kaže Babić i dodaje:

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

- I dalje sanjam, iako je to možda dečački naivno. Ranije su ti snovi bili prizemni i lični, hteo sam da upišem željeni fakultet, da kupim kola. A sada se snovi odnose na zemlju u kojoj živim.(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track