RIJALITI MODA I U SANU: Akademija zaposlila starletu iz kockarnice!
Foto: Kurir

Zavladale Srbijom

RIJALITI MODA I U SANU: Akademija zaposlila starletu iz kockarnice!

Društvo -
Katarina Smiljanić na ovo mesto došla sa diplomom frizerke i iskustvom rulet dame u kockarnici, a preporuku za zasnivanje radnog odnosa, iako je na snazi zabrana zapošljavanja , bilo joj je blisko prijateljstvo s Budimirom Lončarom, upravnikom SANU, ispred čijih vrata i sedi.

BEOGRAD - Starlete su zavladale Srbijom i otvaraju gotovo sva vrata, pa čak i ona za koja smo mislili da su za njih zatvorena.To potvrđuje primer Katarine Smiljanić, koja je umesto u nekom od rijaliti programa završila u SANU, i to kao poslovni sekretar.

Da stvar bude gora, ona je na ovo mesto došla sa diplomom frizerke i iskustvom rulet dame u kockarnici, a preporuku za zasnivanje radnog odnosa, iako je na snazi zabrana zapošljavanja, bilo joj je blisko prijateljstvo s Budimirom Lončarom, upravnikom SANU, ispred čijih vrata i sedi.ŠOK MEĐU AKADEMICIMA Izvor iz SANU tvrdi da je ovo kadrovsko rešenje izazvalo pravi šok među zaposlenima ali i velikim brojem akademika , koji se pitaju da li se zarad ličnih interesa, upravnik kocka sa ugledom srpskog hrama nauke.

- Pored toga što devojka nema i kvalifikacije za to radon mesto , jer je po obrazovanju frizerka , njene golišave slike krase gotovo sve društvene mreže.Da stvar bude gora njoj je rešenje na određeno , Lončar preinačio na neodređeno vreme.Kakvo će mišljenje imati naši inostrani saradnici , akademci ali I srpska javnost kada ste kao prvog saradnika upravnika SANU stavili starlet – objašnjava sagovornik.

On kaže da je očigledno da je mod artijaliti prgrama zahvatila i SANU.LONČAR NE DAJE IZJAVEDa su saznanja tačna indirektno je potvrđeno javljanjem na telefon u kabinetu upravnika SANU, upravo Katarina Smiljanić.

Ali ona nije želela da komentariše detalje svog zaposlenja.

- Radim na mestu poslovnog sekretara upravnika SANU ali o svim detaljima mog zaposlenja morate tražiti od PR službe – rekla nam je ljubazno Smiljanićeva.

Na molbu da nam objašnjenje Io zaposlenju da upravnik Lončar , Smiljanićeva nam je rekla :-Gospodin Lončar ne daje izjave.

Pošaljite mejlom pitanja PR službi I dobićete odgovore - objasnila je Smiljanićeva.BEZ ODGOVORA Pozvali smo PR sliužbu , ali nam je rečeno da nemaju odobrenje da se osdgovori proslede.

Na pitanje da li to znači das u naša saznanja tačna , rečeno je:,,Ne možemo da komentarišemo ‘’.Predsedniku SANU Vladimir Kostić nije želeo da komentariše ceo ovaj slučaj.BEĆKOVIĆ: ŠIŠANJE MI NIJE POTREBNONekoliko akademika sa kojima smo razgovarali , potvrdilo nam je da frizerka radi u SANU.Oni tvrde da Skupštinu SANU niko o tome ne obaveštava.

- Radi se o odvojenim sužbama , koje samostalno delujiu I sa kojima Skupština I akademici nemaju veze.Nama sev ne podnose izveštaji da li je zaposlena frizerka , a ameni šišanje I nije potrebno-rekao je akademik Matija Bećković.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track