ANĐELE, POČIVAJ U MIRU: Mali Novak Kokorović (5) izgubio najvažniju bitku

Neopisivi tuga i bol

ANĐELE, POČIVAJ U MIRU: Mali Novak Kokorović (5) izgubio najvažniju bitku

Društvo -
Naš anđeo nije dobio životnu bitku i posle neumorne borbe napustio nas je u petak. Želim od srca da zahvalim svim dobrim ljudima koji su odvojili koliko su mogli i dali novac za lečenje mog sina. Beskrajno sam im svima zahvalan, rekao je neutešni otac

BEOGRAD - Mali Novak Kokorović (5), mališan koji je godinu dana bio bitku sa teškom bolešću, preminuo je u petak u bolnici, u nemačkom gradu Bilefeldu.

U trenutku kada se u Srbiji borio za život i šansu da lečenje nastavi u inostranstvu, ustala je cela Srbija vršeći pritisak na državne organe da mu se omogući lečenje u inostranstvu o trošku države.

Pritisak javnosti izdejstvovao mu je lečenje, a njegovo stanje se na kratko bilo poboljšalo. I pored neizrecivog bola i tuge, njegovi roditelji Darko i Dušanka smogli su snage da se zahvale svim ljudima koji su im uplatama pomogli da se malom Novaku pruži šansa za lečenje.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Naš anđeo nije dobio životnu bitku i posle neumorne borbe napustio nas je u petak. Želim od srca da zahvalim svim dobrim ljudima koji su odvojili koliko su mogli i dali novac za lečenje mog sina. Beskrajno sam im svima zahvalan", rekao je Darko nemogavši da suzdrži suze za sinčićem.

Mališan je bolovao od retke i teške neurološke bolesti koja oduzima moć govora i sve druge osnovne funkcije uz jake epileptične napade. Na nesreću, njegovi roditelji su od iste bolesti pre više od decenije izgubili i ćerkicu.

Mali Novak biće sahranjen sutra u Nemačkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track