NEMA ULAZA U MAĐARSKU: Horgoš i Bački Vinogradi i dalje zatvoreni za saobraćaj
Foto: Rojters

Sa Hrvatskom nema dužih zadržavanja

NEMA ULAZA U MAĐARSKU: Horgoš i Bački Vinogradi i dalje zatvoreni za saobraćaj

Društvo -
Za sada su granični prelazi Kelebija i Bački Breg otvoreni za saobraćaj, a samo za putnička vozila od sedam do 19 časova otvoreni su i granični prelazi Djala i Bajmok

BEOGRAD - Granični prelazi sa Mađarskom, Horgoš i Bački Vinogradi su i dalje zatvoreni, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS)

Za sada su granični prelazi Kelebija i Bački Breg otvoreni za saobraćaj, a samo za putnička vozila od sedam do 19 časova otvoreni su i granični prelazi Djala i Bajmok.

AMSS je poručio vozačima da, ukoliko se odluče na put preko Hrvatske, da trenutno nema dužih zadržavanja i da je ista situacija i na ostalim graničnim prelazima na ulazu i izlazu iz Srbije.

Temperature vazduha doprinose dobroj prohodnosti puteva i nesmetanom obavljanju saobraćaja. Iz Javnog preduzeća Puteva Srbije savetuju vozačima da posebno budu oprezni na deonicama na kojima je usled radova izmenjen režim obavljanja saobraćaja.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 90 saobraćajnih nezgoda u kojima je 45 osoba povređeno, a tri lica su smrtno stradala. Istovremeno, u Beogradu je zabeležena 41 saobraćajna nezgoda u kojima je 10 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja