Kuhinje i garderoberi iz snova, konačno u Beogradu!

Kuhinje i garderoberi iz snova, konačno u Beogradu!

Društvo -

Kompanija ATLAS u saradnji sa italijanskim brendom Pensarecasa predstavila je novi koncept baziran na kompletnom opremanju vašeg životnog prostora. U našem ekskluzivnom salonu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69a u Beogradu, očekuju vas dizajnerska rešenja kompletno opremljenih stanova različitih kvadratura, kuhinje sa tehnikom, spavaći blokovi sa garderoberima, dnevni boravci, sofe i ugaone garniture, dečje sobe i asesoari.

Dizajn naših kuhinja se zasniva na funkcionalnim oblicima koji kombinuju estetiku i praktičnost. PENSARECASA asortiman pokušava da zadovolji različite ukuse, nudeći klasične i moderne linije modularnih kuhinja, a koje mogu biti personalizovane prema vašem ukusu i potrebama. Novi koncept naših kuhinja je orijentacija ka rastućem trendu koji predstavlja povezivanje otvorenih prostora gde možete provoditi vreme sa svojom porodicom. Na licu mesta sa našim arhitektama, možete napraviti rešenje za vašu kuhinja iz snova, sa svim pratećim asesoarima i dodatnim elementima.

Pensarecasa.it proizvodi i prilagođava različite delove spavaćih soba na poptuno nov i persolizovan način, birajući najadekvatniji garderober prema karakteristikama vaše ličnosti: hinged, klizna vrata preklopni ugao i ormar zatvorenog tipa. Nudimo vam razne vrste dorada, boja i tekstura za klasične i moderne garderobere. Na vama je, da u skladu sa vašim potrebama i uz savete naših dizejnera izaberete najbolju kompoziciju vašeg ormara. U našoj ponudi možete naći takođe i zakrivljene elemente kao i elegantne linije za vaš garderober, zatim veliki izbor dodatne oprema: unutrašnje fioke, rek za pantalone, rek za majice, stalke, rek za kravate, stalak za cipele, stalak za veš, pull vešalicu i unutrašnje osvetljenje sa senzorima.

Nemoguće je zamisliti lep i funkcionalan životni prostor bez dnevnog boravka koji vam obezbeđuje potpunu relaksaciju. Dizajn naših dnevnih boravaka obuhvata bazne i zidne jedinice koje mogu biti organizovane i personalizovane prema vašem ukusu. Možete birati elemente novih geometrijskih oblika, završnu obradu, zatim kombinovati različite boje elemenata baze, otvorenih i zatvorenih zidnih jedinica. Mogućnosti su neograničene, a vaša kreativna rešenja mogu kombinovati asimetrične kocke, višenamenske police, polirane komode, sve u klasičnom ili modernom stilu sa elegantnim ukrasima i okruglim elementima.Kao i do sada u našem salonu uvek možete pronaći vaše stare prijatelje, ATLAS sofe ili garniture, uz veliki izbor koža ili štofova koji su vam na raspolaganju.Posetite nas radnim danima i subotom u periodu od 10 do 21 čas, a nedeljom od 10 do 18 časova i uživajte u personalizovanju svoje kuće prema vašoj ličnosti i vašem načinu razmišaljanja.Više na www.atlasuzice.com i www.pensarecasa.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track