IZ HRVATSKE PREMA SRBIJI: Srpska policija zaustavila 39 kamiona, jedan voz i brod
Foto: Dragana Udovičić

Avio saobraćaj bez prekida

IZ HRVATSKE PREMA SRBIJI: Srpska policija zaustavila 39 kamiona, jedan voz i brod

Društvo -
Kolona na graničnom prelazu Batrovci je duga oko 15 kilometara i u njoj je oko 750 kamiona, a od tog broja su oko polovina turski kamioni, 20 odsto bugarski, a ostali su mešoviti, možda 10 procenata srpski, precizirala je pomoćnica načelnika Uprave granične policije Jelena Vasiljević

BEOGRAD - Pomoćnica načelnika Uprave granične policije Jelena Vasiljević izjavila je da je do sada zaustavljeno 39 teretnih vozila koji su dolazili sa hrvatske strane, jedan voz i jedan brod, a da avionski saobraćaj potpuno nesmetano funkcioniše između Beograda i Zagreba.

"Tokom ovih mera, mi smo zaustavili nekih do sada možda 39 teretnih vozila koji su dolazili sa hrvatske strane", rekla je Vasiljević u Jutarnjem programu TV Pink.

Kolona na graničnom prelazu Batrovci trenutno je duga oko 15 kilometara i u njoj je oko 750 kamiona, a od tog broja su oko polovina turski kamioni, 20 odsto bugarski, a ostali su mešoviti, možda 10 procenata srpski, precizirala je Vasiljević.

"Što se tiče putničkog saobraćaja, nema gužvi. Ja pretpostavljam da su naši građani uplašeni i uopšte ne kreću na put preko Batrovaca i Šida", istakla je Vasiljević.

Vasiljević je dodala da gužvi nema ni Horgošu, Kelebiji i Sremskoj Rači, koje najčešće koriste građani kao alternativu i da se nada da će u narednih nekoliko dana ova situacija biti rešena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track