POLICIJA RASTURILA SVADBU: Ministre, preklinjem te, vrati mi mladu!
Foto: Kurir

Mladoženja kuka

POLICIJA RASTURILA SVADBU: Ministre, preklinjem te, vrati mi mladu!

Društvo -
Milan Milić za komšiluk priredio veselje na poljani u Bloku 64, ali neko se žalio na buku, pa je slavlje prekinuto. Kad je nevesta stigla s porodicom, zatekla je samo uplakanog đuvegiju, naljutila se i neće više da čuje za njega

BEOGRAD - Taman sam pomislio - evo, i mene je bog pogledao! Upoznao sam ženu svog života i dočekao da se sa 47 godina konačno oženim. Al‘ za jedno veče sve je propalo, a moja mlada više neće ni da čuje za mene!Plačnim glasom počeo je ispovest za Kurir Beograđanin Milan Milić. Svadba je, kaže, trebalo da mu bude najlepši događaj u životu, a pretvorila se u noćnu moru.- Hteo sam sa svima da podelim svoju sreću. Zato sam organizovao svadbu na poljani u Bloku 64 na Novom Beogradu i pozvao sve komšije da dođu. Poklone sam zabranio. Želeo sam da se svi opustimo i lepo provedemo, da usrećim svoju mladu, koju sam čekao celog života - priča Milan.

Sad će mlada da dođe, samo što nije.. Milan je svakom gostu posvetio pažnju
Sad će mlada da dođe, samo što nije.. Milan je svakom gostu posvetio pažnju

Svadba je u subotu uveče, kaže, počela u divnoj atmosferi. Samo za prvih sat vremena došlo je na stotine ljudi. Pića i hrane bilo je napretek, svirala je muzika, komšije su navirale i čekao se svečani dolazak mlade. Ali umesto nje došla je - policija!- Došli su, navodno, po nekoj prijavi za buku. To je učinio neko zlonameran, da pokvari moju sreću, ali nije niko od komšija jer su svi došli da mi čestitaju. Onda je došla i komunalna policija, koja mi je napisala kaznu zbog kršenja Zakona o uređivanju i održavanju parka, zabranila svadbu i oterala goste - očajan je mladoženja.Da stvar bude gora, nevesta, koja je od Milana mlađa osam godina, sa svojim svatovima i porodicom stigla je nakon policije. I zatekla uplakanog Milana.- Možete da zamislite kakvo je to poniženje za ženu! Pojavila se u venčanici, lepa kao san, a dočekao ju je haos. Odustala je od svega, ne želi više ni da me čuje ni da me vidi. Strašno je osramoćena. Zato javno pozivam ministra Stefanovića da pošalje policiju da odu kod moje mlade i objasne joj da nisam ja kriv. Ja je volim i hoću da mi je vrate - preklinje Milan.

Raspoloženje je bilo na nivou... Milić sa svatovima
Raspoloženje je bilo na nivou... Milić sa svatovima

On dodaje da je svadbu na poljani prethodno prijavio policiji, opštini i mesnoj zajednici, ali svi su mu odgovorili da nisu nadležni za to.- Pozajmio sam i novac, bio sam srećan što ću i ja konačno početi da živim kao sav normalan svet. Ovo je bila moja poslednja šansa da napravim porodicu. Mislio sam: „E, Milane, evo i tebi konačno da se osmehne sreća“. Kad ono, nesreća nikad veća! Moj život je uništen - tužno zaključuje Milić.

Da ne propadne Počastio izbeglice kod autobuskeSPREMIO ROŠTILJ ZA MIGRANTEMilan je sve neiskorišćeno meso sa svadbe odneo migrantima u park kod autobuske stanice u Beogradu, s obzirom na to da je bilo mnogo junetine. Raspalio je roštilj, i to, kako je naglasio, u inat komunalnim službama.- Zabranili su mi ljubav, pa evo, nek mi zabrane i humanost ako ih nije sramota - revoltirano je poručio nesrećni mladoženja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track