SKUPILI UŽINU ZA DRUŽINU: Direktor preko Fejsbuka dozvao donatore
Foto: Printskrin FB

Pomoć školarcima iz Pančeva

SKUPILI UŽINU ZA DRUŽINU: Direktor preko Fejsbuka dozvao donatore

Društvo -
Direktor škole ''Mara Mandić'' Branko Kurilj i organizatori akcije su se zahvalili svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja sredstava

PANČEVO - U akciji „Budi human - Sakupi užinu za družinu", koju su organizovali Kulturni centar Pančevo i Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Mara Mandić'', sakupljeno je dovoljno sredstava koja su neophodna za đačke užine do kraja prvog polugodišta.

Direktor škole ''Mara Mandić'' Branko Kurilj i organizatori akcije su se u zvaničnom saopštenju zahvalili svima koji su učestvovali, a posebno:

Kulturnom centru Pančevo, firmi Panmarketing, učenicima škole ''Jovan Jovanović Zmaj'' (na samostalno organizovanoj akciji), kolektivu Škole za osnovno i srednje obrazovanje ''Mara Mandić'', kao i svim donatorima i građanima dobre volje.

Podsećamo, škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Mara Mandić'' je nakon osam godina finansiranja iz budžeta Grada Pančeva, ove godine ostala bez predviđenih sredstava za đačku užinu.

Školu ''Mara Mandić'' pohađaju deca sa poteškoćama u razvoju i većina dece potiče iz socijalno ugroženih porodica.

Direktor škole Branko Kurilj, je rekao da je od početka ove godine evidentirano da 70% učenika nijedan dan nije donelo užinu od kuće, a ostalih 30% vrlo neredovno.

(013info.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track