POLITIKA PREKRSTILA ILIĆA PA SE TRESLO BUĐENJE: Poznati glumac Nebojša postao Dragan na naslovnici
Foto: Dragan Kadić

Za istoriju srpskog lista

POLITIKA PREKRSTILA ILIĆA PA SE TRESLO BUĐENJE: Poznati glumac Nebojša postao Dragan na naslovnici

Društvo -
U pitanju je naš poznati glumac Nebojša Ilić, eli evo "Politika" se nešto zeznula, pa se na naslovnoj strani pojavio Dragan, a ne Nebojša Ilić", objasnio je voditelj

Dnevni list "Politika" se često hvali svojom novinarskom profesionalnošću i tačnošću, ali se ne izvinjavaju kada prave kardinalne materijalne greške na naslovnoj strani i kao što se to desilo danas kada su na na svojoj naslovnoj strani glumca Nebojšu Ilića prekrstili u Dragana Ilića. Naime, "Politika" je glavnog glumca u seriji "Komšije" u celom teksu i na naslovnici dodatka TV revije i naslovnice lista sve vreme oslovljavali sa Dragan.

Poznati radio voditelj Dragan Ilić, koji je ni kriv ni dužan završio na naslovici "Politike", morao je da prokomentariše ovaj gaf novinara, urednika i glodura ovog dnevnog lista (pošto svi oni moraju da rade na teksu i naslovu) i u svojoj radio-emisiji "Buđenje" pojasnio da nije uplovio u glumačke vode i da je reč samo o novinarskoj grešci.

Dragan Ilić i Gorica Nešović
Dragan Ilić i Gorica Nešović

"Goco, ja moram da dematujem nešto, da me ne bi familija zvala za vikend da im objašnjavam. Vidim u TV reviji je izašla reklama za novu seriju "Komšije"... U njoj glumi NEBOJŠA Ilić, a ne Dragan. Evo piše na naslovnoj strani 'Milica Mihajlović i Dragan Ilić u seriji Komšije'. Nisam glumio u seriji! Nema me! Ne pojavljujemo se ni Gorica ni ja...", objasnio je Dragan u emisiji koju svakog radnog dana vodi sa Goricom Nešović.

"U pitanju je naš poznati glumac Nebojša Ilić, eli evo "Politika" se nešto zeznula, pa se na naslovnoj strani pojavio Dragan, a ne Nebojša Ilić", objasnio je voditelj.

Trenutak kada Dragan demantuje "Politiku" možete da čujete u snimku emisije od jutros od -18 minuta.

Budjenje sa Goricom i Draganom 23.10.2015. by Budjenje on Mixcloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track