TRADICIONALNI HUMANITARNI RUČAK: Kraljevski par pomaže dečje bolnice
Foto: Facebook

Da deca imaju bolju budućnost

TRADICIONALNI HUMANITARNI RUČAK: Kraljevski par pomaže dečje bolnice

Društvo -
Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su na današnjem događaju ugostili prijatelja iz celog sveta .Ovaj događaj organizovan je kako bi se prikupila sredstva za kupovinu preko potrebnih aparata za dečije bolnice u Srbiji

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina u saradnji sa humanitarnom kancelariom Lajflajn iz Njujorka koja je pod pokroviteljstvom Princeze Katarine, organizovali su tradicionalni godišnji humanitarni ručak u čuvenom restoranu „Le Cirque” u Njujorku.

Ovaj događaj organizovan je kako bi se prikupila sredstva za kupovinu preko potrebnih aparata za dečije bolnice u Srbiji. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su na današnjem događaju ugostili prijatelja iz celog sveta sa kojima dele iste želje, a to je da deca u Srbiji imaju bolju budućnost, počevši od toga da imaju neophodnu zdravstvenu zaštitu.

Tokom ručka održana je tiha aukcija na na kojoj su gosti mogli da kupe ekskluzivni nakit brenda “Carlo Eleuteri Jewelry”, ekskluzivna vina brenda “Fassati”, ekskluzivnu obuću brenda “Rene Caovilla” i “Stefano Bermer”, teniske loptice i postere sa potpisom Novaka Đokovića, ali i mnoge druge ekskluzivne proizvode kompanija i brendova koji su svih ovih godina podržavali dobrotvorne akcije Kraljevskog para.

Kraljevski par se zahvalio svojim prijateljima na kontinuiranoj podršci i pomoći koju im godinama pružaju u misiji prikupljanja pomoći za zdravstvene ustanove u Srbiji.

(Kraljevska porodica Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track