BAHATO: Pajtos Novice Tončeva gušio radnika ED!
Foto: Dragan Kadić

Fizički napao službena lica

BAHATO: Pajtos Novice Tončeva gušio radnika ED!

Društvo -
Slađan Milenković davio zaposlenog iz „Elektrodistribucije“ koji je došao da mu isključi struju, koju je neovlašćeno koristio

SURDULICA - Slađan Milenković Car iz Surdulice, bivši vozač i blizak saradnik funkcionera SPS Novice Tončeva, fizički je napao ekipu „Elektrodistribucije“ (ED) koja je došla da mu isključi struju, koju je neovlašćeno koristio!Milenković je, kako tvrde u surduličkom ED, tom prilikom jednog od radnika davio i gušio, a oštetio je i vozilo tog preduzeća.Urgirao i Tončev- Trojica radnika ED otišla su u utorak u Milenkovićevu kuću u selu Binovce po anonimnoj prijavu da se radi o krađi struje, što je i potvrdila situacija na terenu. Dok su pravili zapisnik, pojavio se Milenković, koji je odmah nasrnuo na njih. Krenuo je da ih psuje i vređa, a radnika Stojana Vučkovića (60) uhvatio je za gušu i počeo da ga davi. Kolege koje su bile s njim jedva su ga spasle i odvezle u bolnicu - kaže Igor Kostić, direktor surduličkog ED. On kaže da je odmah na teren poslata druga ekipa, kojoj je bilo onemogućeno da isključi struju jer je Milenković u međuvremenu obavestio Tončeva, koji se pojavio s tridesetak ljudi, sprečivši da se to desi. Milenković ove navode demantuje:Izmislili priču- Kad sam zatekao radnike, objasnio sam im da nema nikakve krađe struje. Seli smo na kafu, a onda je jedan od njih počeo da se udvara mojoj snaji, nakon čega sam ih izbacio napolje. Radnici, besni što se to desilo, izmislili su celu priču. Milenkoviću je tokom jučerašnjeg dana struja konačno isključena, a ovaj predmet prosleđen je MUP i tužilaštvu.

Novica TončevNIJE TREBALO DA SEKU NA SLAVUNovica Tončev, predsednik Skupštine opštine, priznao je da je Milenković bio njegov vozač četiri godine, ali i istakao da s njim nije u bliskim odnosima. Ipak, bivšem vozaču je zdušno stao u odbranu.- Nisam ja nikakve ljude doveo. Oni su sami izašli jer je celo selo u utorak slavilo slavu, a ED je zbog Milenkovića isključio struju. Nisam ometao rad službenih lica, samo sam tom prilikom rekao da ne verujem da je Milenković krao struju, jer on tu i ne živi, a i da u svakom slučaju nije u redu da mu struju isključuju na slavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track