SKANDAL KOJI TRESE VRANJE: Gola profesorka zaludela učenike

Sramna fotografija

SKANDAL KOJI TRESE VRANJE: Gola profesorka zaludela učenike

Društvo -

Đaci u Vranju na Fejsbuku razmenjuju sliku obnažene prosvetne radnice A. B., koja u slikanju bez grudnjaka ne vidi ništa sporno i tvrdi da joj je slika ukradena

VRANJE - Samo što se stišala galama nakon skandala kad je M. N., nastavnica u Vukovoj školi u Vranju, kako je rekla, u svom neznanju okačila nepristojne fotografije na svoj profil na Fejsbuku, „nečista krv“ je ponovo u Borinoj varoši. Naime, njena koleginica A. B. (puno ime i prezime poznato redakciji), profesorka koja muzičku umetnost predaje u nekoliko vranjskih srednjih škola, otišla je korak dalje u pokazivanju svoje ženstvenosti. Đaci je brane Na profilima nekoliko učenika na Fejsbuku nedavno se pojavila golišava fotografija te profesorke, a da sramota bude još veća, đaci kojima ona predaje masovno dele fotografiju između sebe, tako da su im profili na društvenim mrežama preplavljeni njenom fotografijom. Neki je brane rečima da ima šta da pokaže i da je ona samo prosvetni radnik „slobodnijih shvatanja“, drugi komentarišu da ona ne bi više smela da predaje. Direktori škola u kojima predaje profesorka A. B. ne žele da komentarišu pojavljivanje fotografije profesorke na kojoj ona najverovatnije sama sebi pozira bez grudnjaka dok se oblizuje i izazovno gleda preko naočara.

„Dama“ bez blama... Golišava profesorka napravila haos na društvenoj mreži
„Dama“ bez blama... Golišava profesorka napravila haos na društvenoj mreži

Profesorka potvrđuje da je fotografija njena, ali na pitanje novinara kako je dospela na društvene mreže kaže da ne zna ni sama. Umesto konkretnog odgovora, nastavnica je upitala kome to da prijavi. - Da li i gde postoji služba kojoj mogu da se požalim?! - upitala je nastavnica, a kao odgovor na pitanje da li smatra da prosvetni radnik treba da ima takve slike, odgovorila je: - Svako može da ima takve fotografije, ali one ne treba da budu javno prikazane. Ona je naglasila da je izgubila telefon i da je u njemu čuvala takve slike. - One su možda tako dospele do učenika. Ja ih nisam sama slala njima! - istakla je profesorka. Direktor zatečen Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole u Vranju, u kojoj predaje ta nastavnica, kaže da je zatečen: - Prvi put čujem da postoje takve fotografije. Stvarno ne pratim društvene mreže. Mogu da obećam samo da ću porazgovarati s koleginicom A. B. Ne mogu ništa da kažem dok ne razgovaram s njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja