PROFESORKA PROMENILA PLOČU: Moje gole fotke su montirane!

Vrele fotke učiteljice iz Vranja

PROFESORKA PROMENILA PLOČU: Moje gole fotke su montirane!

Društvo -

Profesor Suzana Alar izjavila je u našem prisustvu, da je objavljena fotografija montaža u foto-šopu i da je obavestila nadležne organe. Posle pritiska medija i stalnih poziva, izjavila je da je psihički uznemirena i rastrojena, saopšili su direktori škola u kojima je profesorka zaposlena

VRANJE - Skandal oko golišavih fotografije profesorke Suzane Alar, koja predaje u 4 srednje škole u Vranju okupio je direktore ovih institucija kako bi saslušali zaposlenu o incidentu. Direktori su poverovali u priču da je sporna fotografija, koja se danima širi po "Fejsbuk" profilima njenih učenika, fotomontaža i da je slučaj prijavljen nadležnim organima.

"Profesor Suzana Alar izjavila je u našem prisustvu, da je objavljena fotografija montaža u foto-šopu i da je obavestila nadležne organe. Posle pritiska medija i stalnih poziva, izjavila je da je psihički uznemirena i rastrojena. Ne želi da kalja ugled škola u kojima radi, kao i ugled prosvetnog radnika, jer živi od toga i kao samohrana majka izdržava porodicu. Direktori škola nemaju primedbe na rad i ponašanje u školama u kojima radi, Suzan Alar ima dve kćeri, studenta i učenicu 4. godine Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju, čiji je muž i otac dece dao život za Republiku Srbiju 1999. godine" piše u saopštenju koje su potpisali direktori Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole, Nenad Mišić, direktor Hemijsko-tehnološke škole, Gordana Jovanović, direktorka Medicinske škole i Branko Trajković, direktor Ekonomsko-trgovinske škole.

Da podsetimo, golišava fotografija profesorke koja muzičku umetnost predaje u nekoliko vranjskih srednjih škola pojavila se na profilima nekoliko učenika na Fejsbuku.

Suzana je ranije potvrdila da je fotografija njena, ali na pitanje novinara kako je dospela na društvene mreže kaže da ne zna ni sama. Umesto konkretnog odgovora, nastavnica je upitala kome to da prijavi.

"Da li i gde postoji služba kojoj mogu da se požalim?!", upitala je nastavnica, a kao odgovor na pitanje da li smatra da prosvetni radnik treba da ima takve slike, odgovorila je:

"Svako može da ima takve fotografije, ali one ne treba da budu javno prikazane."

Ona je naglasila da je izgubila telefon i da je u njemu čuvala takve slike.

"One su možda tako dospele do učenika. Ja ih nisam sama slala njima!", istakla je profesorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja