GOLIŠAVA MACA NAŠLA NOVI POSAO: Više nas ne vodi u EU, sada radi u policiji
Foto: Facebook

Kruševačke priče

GOLIŠAVA MACA NAŠLA NOVI POSAO: Više nas ne vodi u EU, sada radi u policiji

Društvo -
Iako se donedavno predstavljala kao članica radne grupe za pregovore s EU, Marija Spasić zvana Maca, sada kaže da ima novi posao

Marija Spasić sa nadimkom Maca, sestra generalnog sekretara Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije “Transparentnost” i glavnog koordinatora radnog tela za borbu protiv korupcije u sistemu zdravstva Marija Spasića, do nedavno se predstavljala kao članica radne grupe za pregovore s EU, iako nikakvih dodirnih tačaka s timom za pregovore zapravo nije imala.

VOLIIIIIIIIIIMMMM VAAAAAAASS

Posted by Marija Spasic on петак 18. септембар 2015.

Juče je na društvenoj mreži “Fejsbuk” najavila da ima novi posao i to ni manje ni više nego u Ministarstvu unutrašnjih poslova, preciznije u Policijskoj upravi Kruševac. Još nije počela da radi nego je istrčala pred rudu i pohvalila se unapred.

Ni njen brat Mario Spasić nije mogao da izdrži zbog sestrinog posla u javnom sektoru pa je i on brže bolje na Fejsbuku objavio istu vest i da čestita sestri na novom radnom mestu. Inače ona je na ovoj društvenoj mreži poznata po tome što redovno postavlja slike svojih odevnih kombinacija, često vrlo oskudnih.

(ALO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track