(ANKETA) PRIJA LI VAM DECEMBARSKO PROLEĆE: Od ove toplote boli glava i neće san na oči
Foto: AP

Sutra sunčano i toplije, do 15 stepeni

(ANKETA) PRIJA LI VAM DECEMBARSKO PROLEĆE: Od ove toplote boli glava i neće san na oči

Društvo -
BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti mestimično magla i niska oblačnost, a u toku dana biće pretežno sunčano sa najvišom temperaturom do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od 10 do 15 stepeni. Uveče i u toku noći po kotlinama i nizijama biće mestimično magla.

U Beogradu će sutra ujutro u pojedinim delovima grada biti magla, a u toku dana pretežno sunčano uz slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura biće oko četiri stepena a najviša oko 13 stepeni. Uveče i u toku noći na širem području grada biće magla.

U Srbiji se naredne sedmice ujutro očekuju mestimično magla i niska oblačnost, koji će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima biće pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti. U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza: Očekuje se relativno povoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih osoba. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Mogući su problemi sa snom i glavoboljom kao meteoropatske reakcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja