AKCIJA KURIRA I ĐAKA: Za tri dana 5.000 građana iskoristilo popust od 50 odsto
Foto: Kurir

Brojni potrošači oduševljeni

AKCIJA KURIRA I ĐAKA: Za tri dana 5.000 građana iskoristilo popust od 50 odsto

Društvo -
Građani koji su u našem listu skupljali kupone za sportsku opremu prezadovoljni što po najpovoljnijim cenama kupuju brendiranu odeću i obuću

BEOGRAD - Za samo tri dana više od 5.000 građana Srbije iskoristilo je kupone koje su dobili u Kuriru, a kojima su ostvarili 50 odsto popusta za kupovinu odeće, obuće i druge sportske opreme u prodajnim objektima „Ðaka“, jedne od najvećih kompanija u lancu sportske opreme!Ova velika akcija, koju su organizovali Kurir i „Ðak“, omogućila je našim čitaocima da sebi priušte modele renomiranih svetskih brendova po najpovoljnijim cenama.

Naši sugrađani prezadovoljni su i cenama i asortimanom, pa je u „Ðakovim“ prodavnicama ovih dana ogromna gužva.- Planirala sam da potrošim pola plate na zimske cipele za decu, a ovako sam uštedela skoro 10.000 dinara - izjavila je Beograđanka, koja je svoj kupon iskoristila u „Ðakovoj“ prodavnici na Voždovcu.

O tome koliko interesovanje vlada, svedoči i to što su pojedinci, bez premišljanja, odlazili i u druge gradove kako bi pazarili i iskoristili svoje kupone.- Došao sam iz Majdanpeka u Zaječar samo da bih iskoristio svoje kupone iz Kurira - priča nam jedan od kupaca, koji dodaje da je i sam bio iznenađen koliko su povoljne cene brendirane sportske opreme:- Kupio sam „humel“ jaknu za malo preko 4.000 dinara!

Inače, kako saznajemo, „Ðakova“ služba tokova robe koja kontroliše pristigle talone bila je pretrpana kuponima, a do sada najprodavaniji artikli bile su zimske cipele „kopermajner“ i jakne „humel“.- Molim vas više ne sprovodite ovakve akcije! Šalim se - drago mi je da je akcija ovoliko dobro prošla - ali moj posao se učetvorostručio! - kroz smeh priča Marija, koja je zadužena za kontrolisanje talona.Inače, sličice sa fotografijama „Ðakovih“ proizvoda objavljivane su u Kuriru od 5. do 9. decembra, a talon sa zalepljenim sličicama može da se iskoristi do 25. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja