Naxi radio i dalje najslušaniji!

Naxi radio i dalje najslušaniji!

Društvo -
Prema poslednjim rezultatima slušanosti koje je sproveo IPSOS Strategic Marketing, Naxi radio je najslušaniji među beogradskim radio stanicama!

Ubedljivu prvu poziciju u slušanosti, Naxi radio opravdao je izborom najbolje domaće pop i rok muzika i dinamičnim zabavno-informativnim programom. Slušaoci Naxi radija svakodnevno mogu čuti ekskluzivne intervjue sa najpoznatijim ličnostima, a najveće regionalne zvezde uvek biraju ovu radio stanicu kada žele da premijerno predstave svoje nove pesme i najave najveće koncerte.

Rad u skladu sa najsavremenijim svetskim radijskim formatima, vrhunska produkcija džinglova i reklama uslovili su da se Naxi radio odavno ubraja među radijske lidere u Beogradu i Srbiji.

Ova radio stanica trudi se da svojim slušaocima uvek pruži više, pa je ove jeseni predstavljena i nova Naxi radio Android aplikacija , koja omogućava slušanje Naxi radija i svih Naxi Digital stanica na pametnim telefonima i tabletima.

Najnovija istraživanja pokazuju da Beograđani dan najradije započinju uz emisiju "Jutro uz Filipa Ugrenovića", koja se emituje svakog jutra od 07 do 10 časova.

Podjednaku pažnju i simpatije slušalaca izaziva i “Prepodne sa Svetom Stefanovićem”. Ovog novembra termin od 10 do 14 časova najveći deo stanovnika prestonice Srbije proveo je uz Naxi radio i Svetine priče o najzanimljivijim gradskim dešavanjima.

Opusti se i uživaj uz Naxi radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track