AKCIJA UNICEFA: Takmičenje za najbolju fotku na Fejsbuku
Foto: Fonet/Ilustracija

Borba protiv digitalnog nasilja

AKCIJA UNICEFA: Takmičenje za najbolju fotku na Fejsbuku

Društvo -
BEOGRAD - UNICEF pozvao je mlade ljude da učestvuju u takmičenju za najbolju, NajKul fotografiju i poruku koja promoviše pozitivnost, toleranciju, poštovanje i razumevanje na internetu i društvenim mrežama.

Svaki korisnik Fejsbuka može putem aplikacije Kako biti cool na netu koja se nalazi se Fejsbuk stranici "Biraj reči, hejt spreči" da postavi fotografiju koja promoviše vrednosti kampanje (svejedno je da li je to selfi, neka situacija, grupa ljudi, prizor, itd.).

Fotografiju bi trebalo da prati i adekvatna poruka, a oni koji budu imali najveći broj lajkova - biće pobednici takmičenja.

Takmičenje traje od 28. decembra 2015. do 28. februara 2016. godine. Odluku o pobednicima takmičenja doneće žiri nakon analize profila prvorangiranih koji su imali najviše interakcija sa korisnicima Fejsbuka (najviše lajkova, komentara i šerova).

Inače, profil učesnika mora da budu pravi, a ne kreiran samo za ovu priliku. Prvoplasirani takmičar dobiće telefon iPhone 5S, drugoplasirani Samsung J5, a trećeplasirani tablet Lenovo A8-50.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja