NIJE DVA DINARA: Jaka Srbija saopštila da je Cecin koncert u Nišu koštao 100 000 evra!
Foto: Moja TV

Honorar plus troškovi

NIJE DVA DINARA: Jaka Srbija saopštila da je Cecin koncert u Nišu koštao 100 000 evra!

Društvo -
Gradska vlast treba da prikaže honorar koji je dat našoj velikoj zvezdi i takođe da plati pripadajuće poreze i doprinose na honorar estradne zvezde, kaže se u saopštenju ove stranke

Laž je da Cecin koncert u Nišu košta 2 dinara. Ceca nigde ne peva bez minimum 35000 eura. Imajući u vidu da je koncert u Nišu bio na trgu i da je bio za Srpsku novu godinu, samo njen nastup je koštao minimum 50.000 eura plus svi troškovi organizacije koji su bili, kao i troškovi produkcije Berar koji su sigurno ne manji od 30.000 eura, navodi se u saopštenju Jake Srbije.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Jaka Srbija pozdravlja to što je ovako veliki koncert održan u Nišu i što su ljudi otišli sa koncerta zadovoljni, ali takođe apelujemo na gradske čelnike da nema potrebe da svima nama vređaju inteligenciju i pokazuju neke fantomske ugovore koji nemaju veze sa realnošću.

Gradska vlast treba da prikaže honorar koji je dat našoj velikoj zvezdi i takođe da plati pripadajuće poreze i doprinose na honorar estradne zvezde. Ovako je to još jedan krupan korak prema sivoj ekonomiji koju zajedno sprovode gradska vlast u Nišu i sama estradna zvezda Ceca i na jedan lep događaj stavljaju senku, kaže se u saopštenju.

(Moja TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja