VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Veselinović: Pokušaj da se ućutkaju svi koji ne pišu kako premijer očekuje
Foto: Fonet

Politika ugrozila bezbednost porodice Rodić

VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Veselinović: Pokušaj da se ućutkaju svi koji ne pišu kako premijer očekuje

Društvo -
BEOGRAD - Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović, reagujući na najgrublje kršenje zakona lista Politika, koji je objavio lične podatke vlasnika i direktora kompanije "Adrija medija grupa" Aleksandra Rodića, izjavio je da je u pitanju pokušaj da se ućutkaju svi koji ne pišu kako premijer očekuje.

"Objavljivanje ličnih podataka Aleksandra Rodića je nedopustivo. To je pokušaj da se ućutkaju svi oni koji ne pišu kako Aleksandar Vučić očekuje. Pogotovo je nedopustivo i još više predstavlja problem što je u vlasničkoj strukturi tog lista država. Po svemu sudeći Vučić sve što je državno pukušava da iskoristi kao nešto što pripada njemu u SNS", istakao je Veselinović.

Podsetimo, Politika je današnjim tekstom "Zašto AIK banka sopstveni ugovor naziva spekulacijom" najgrublje prekršila zakon objavljujući lične podatke vlasnika i direktora kompanije "Adrija medija grupa" Aleksandra Rodića, kao i sve etičke standarde novinarstva i Kodeks novinara Srbije.

Kompanija AMG zbog ovoga će podneti krivičnu prijavu protiv Politike i njene glavne urednice Ljiljane Smajlović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić svakim danom je u sve većoj panici zbog pada rejtinga, pa uporno vrši pritisak na Kurir, pokušavajući da uguši svaku kritičku reč! Vučić, naime, poslednjih nedelja na sve načine pokušava da diskredituje naš list samo zato što se jedini usuđujemo da pišemo o promašajima Vlade Srbije i brojnim mahinacijama njegovih najbližih saradnika.

U toj prljavoj igri on ne preza ni od čega, pa čak ni od zloupotreba državnih bezbednosnih službi. Treba napomenuti da je premijer Vučić ujedno i koordinator svih bezbednosnih službi, te da je tako do detalja upoznat sa svime što one rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track