INCIDENT U GAK NARODNI FRONT: Ginekolog je mene tukao i oborio je moju trudnu ženu

Boban Vasiljević tvrdi da je nevin

INCIDENT U GAK NARODNI FRONT: Ginekolog je mene tukao i oborio je moju trudnu ženu

Društvo -
Zbog nezadovoljavajućeg tretmana od strane ginekologa Tomislava Paunovića i sestara, ona je tražila da izađe i da se ubije zbog porodičnih problema, rekao je Vasiljević

BEOGRAD - Boban Vasiljević, koji je sa svojom trudnom suprugom u utorak uveče napao ginekologa dr Tomislava Paunovića, lekara iz GAK „Narodni front“, davio ga i naneo mu lakše povrede, tvrdi da su zapravo on i žena žrtve lekara!On se oglasio na Fejsbuku istakavši da su pre incidenta u GAK bili veoma neljubazni prema trudnici.Udario me glavom- Zbog nezadovoljavajućeg tretmana od strane ginekologa Tomislava Paunovića i sestara, ona je tražila da izađe i da se ubije zbog porodičnih problema. Ginekolog, umesto da je smiri, samo je rekao: „U redu, idi“. Otišla je i stajala je kod Brankovog mosta, gde sam je pronašao. Prethodno sam otišao do bolnice i pitao ga kako je smeo da je pusti kao astmatičara u depresiji da ide i da pod hitno zovu policiju.

Pitao sam i zašto nisu zvali njene roditelje i mene i pokazao sam im papir iz „Laze Lazarevića“ i Gradske bolnice psihijatrije. Na osnovu tih dokumenata koje je imao, dotični ginekolog nije smeo tako da postupa. Rekao sam da će da odgovara jer je doveo život bebe i moje verenice u opasnost. Kad sam je vratio u NF, došao je isti ginekolog.

Tražio sam mu ime i prezime da bih ga prijavio za nesavestan rad - napisao je Vasiljević:- Udario me je glavom u slepoočnicu. Supruga se isprečila između nas. Paunović ju je gurnuo. Pala je na stomak i zadobila povrede. Pripadnik obezbeđenja ga je savladao. Ali i tada me je udarao. Dok sam ustajao, udario me je svom snagom tri do četiri puta pesnicom u glavu.Doktor nedostupanDr Paunović juče je bio nedostupan za komentar. MUP je protiv Vasiljevića podneo krivičnu prijavu, a u bolnice je, nakon ovog slučaja, uveden stalni policijski nadzor.(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track