SUPER AKCIJA: Sutra počinje Kurir Kuponmanija

Nikad lakše do popusta

SUPER AKCIJA: Sutra počinje Kurir Kuponmanija

Društvo -
Iskoristite priliku, ostvarite popuste od 50 do 68 odsto u tri jednostavna koraka

Od sutra u Kuriru počinje velika Kuponmanija, uz koju ostvarujete popuste od 50 do čak 68 odsto na odabrane proizvode iz Delimano i Dormeo kolekcije.

U sutrašnjem izdanju Kurira dobijate talon, koji treba da popunite sličicama iz narednih brojeva. Evo detaljnog objašnjenja u koracima: 1. korakIsecite talon koji ćete dobiti u Kuriru u petak 18. marta.

2. korakSakupljajte sličice sa fotografijama proizvoda objavljene u Kuriru od subote 19. marta do srede 23. marta. Sličice zalepite na tačno naznačeno mesto na talonu. Ukoliko vam bude nedostajala jedna od sličica, u četvrtak 24. marta izlazi džoker sličica koja može da je zameni.

3. korakNa samom početku akcije, dok sakupljate kupone ili kada pravilno popunite talon i imate svih pet sličica, možete rezervisati (poručiti) željeni proizvod iz Delimano ili Dormeo kolekcije pozivom na broj telefona 021 487 13 14 do 31. marta. Kada kurirska služba donese odabran proizvod na vašu adresu, predajete talon i plaćate iznos po akcijskoj ceni.* Rok za dostavu proizvoda je dve do tri nedelje od dana završetka akcije.* Troškove isporuke kurirske službe snosi kupac proizvoda.* Akcija traje do 31. marta 2016. ili dok traju zalihe.Ma gde to ima? Samo u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja